| maissner a întrebat:

Cum te simti ca baiat/fata sai ai ca cel mai bun prieten o fata/ un baiat?

5 răspunsuri:
| Nico_1610 a răspuns:

Cred ca un cel mai bun prieten de sex opus e perfectIntre fete, intotdeauna exista competitie, chiar daca ele nu vor sa recunoasca.

| User a răspuns:

Pai. binethinking O prietenie fata-baiat e mai "completa" decat una fata-fata/baiat-baiat.

| Shery a răspuns:

Asa cum au mai raspuns si cei dinaintea mea, o prietenie intre o fata si un baiat e altceva decat o prietenie intre doua fete. Afli multe lucruri noi despre sexul opus, interactionezi altfel si ceea ce e cel mai important: nu va plac aceiasi tipi/aceleasi tipe!(asta cu exceptia cazului in care tipul e gay, that would suck!).
Singurul dezavantaj, ca sa zic asa, ar fi ca unul din cei doi sa se indragosteasca de celalalt, si cum esti deja in the friend zone... nu mai iesi de acolo decat mort(sau, in cazul fetelor, cu vreo cateva operatii estetice gen silicoane s. a. de nu te mai refuza nici Papa Ioan Paul al II-lea).
Eu, personal, prefer un bff baiat, pentru deja o am pe sora mea cu care pot sa vorbesc orice, asa ca nu am o nevoie urgenta de bff fata! big grin

| Diana_5753 a răspuns:

Mie nu-mi plac baietii! Adica ca prieteni buni cu care sa vorbesti nu ai cum! Ei nu pot tine secrete, sau sa te inteleaga ca fiinta pentru ca ei sunt diferiti de tine ca personalitate si nu poata sa-ti sara in ajutor atunci cand ai o problema de fata cum s-ar spune. Mereu un om va avea ca prieteni apropiati alti oameni de acelasi sex.

| DariusDaniel a răspuns:

Eu sincer cred ca cel mai bine e sa fie o prietenie intre o fata si un baiat... dar e greu pana se creaza aceasta prietenie...