Simti un sentiment de frica. Fluturi in stomac. Tremuri toata, nu il poti privii in ochi. Esti agitata mereu cand se aduce vroba de el.
Buna, acest sentiment e minunat, simti ca toata lumea e a ta, ai fluturasi in stomac, esti mai mereu cu capul in nori, eu cand am fost indragostita si il vedeam pe baiatul iubit ma treceau fiorii, incepeam sa tremur de emotii, cand intra in vorba cu mine ma pierdeam toata, nu stiam ce sa spun si ma balbaiam... off, nici nu vreau sa mai imi amintes ce naiva si emotionata eram de fiecare data cand il intalneam si cand statea cu alte fete de vorba muream de gelozie, mai putin sa plang...
Pai vorbesti aiurea, ai fluturasi in stomac, nu iti mai vine sa mai fai nimic, nici sa manaci...nimic! este super indragostita pur si simplu!
Depinde de fiecare in parte, exista acei `fluturasi in stomac`, iar atunci cand altcineva vorbeste cu persoana de care ie iti place, probabil ca ai un sentiment de `ura`, probabil te superi, aici depinde de reactiile fiecarei persoane.
Te simti minunat, super si extraodinar de bine. Si...Cand vezi pe altcineva vorbind cu prietena ta exista doua posibilitati: ori discuta, ori flirteaza. Daca flirteaza iti vine sa-i rupi gatul.(si poate din greseala o faci)
@Anonim: eu doar am spus cum m-am simtit eu acum multi multi multi ani. Daca tot ma critici pe mine ce ar fi sa imi spui cum te simteai tu.