Offfff gelozia asta...adevarul e ca ne face o groaza de probleme e normal sa fi PUTIN gelos, insa la stadiul tau pustiu, ar trebui s-o lasi mai moale; incearca sa te linistesti si mereu sa ai in cap'sor ideea ca iubita ta te iubeste enorm de mult; nu mai macina ganduri care te fac sa innebunesti stiu ca este greu, insa depune si tu otara mai mult efort, si termin-o cu prostiile; fi happy ca iti apartine si iubiti-va mooooolt
Dacă e vorba despre dragoste adevărată nu ar trebui să-ți faci griji fiindcă asta înseamna încredere. Ce vreau să spun este ca dacă ea chiar te iubește nu te-ar înșela, deci tu nu ar trebui sa-ți faci atâtea griji.Probabil ca vrei doar sa nu o pierzi. ceea ce este absolut normal. Cred ca mai bine i-ai spune direct în cazul în care ai vreo bănuiala, ce-i drept într-un mod mai obiectiv.nu chiar asa verde în fata.adică sa nu îi pice prost și mai apoi să vă certați sa mai știu eu ce. Dacă ăsta e felul eu de a fi adică mai deschisă, prietenoasa este așa cu alte persoane doar datorită firii ei și nu cred că o poți schimba.