Sa fie naturala. Oameni prefacuti sunt neplacuti si urati in acelasi timp. Deci fi tu insuti.
Fiecare fata este frumoasa in felul ei. Acum vine partea cu "placuta". Trebuie sa fie intelegatoare si sa isi ajute colegii si prietenii la nevoie.Sa fie de treaba si sa evite certurile.Sa se comporte frumos si cu cei pe care nu ii admira foarte mult xD. Sfatul meu este sa nu ai prea mare grija de aceste 2 calitati pentru ca sigur le detii.O buna impresie este buna dar ai grija sa nu exagerezi prin a te comporta prea frumos ( de exemplu cineva se comporta urat cu tine si tu te comporti exact invers cu persoana respectiva si daca aceasta nu inceteaza nu ezita sa ii intorci spatele Nu poti fi buna la infinit.) Ai grija s anul fi luata peste picior sau folosita pentru bunatatea ta.Bafta la liceu! >
Trebuie sa fie frumoasa si placuta, fara figuri, fite rupte din sticla aia infecta.
Sal! iti propun sa fii naturalaa! fii insuti onesta
nu te da prea mult in spectacol fii linistita! frumusete nu exista numai in rochii frumoase sau mini fuste si vopsita! trebuie sa fii frumoasa si inauntru tau nu numai la exterior! sper ca tee-am ajutat :*
1. Frumusetea vine de la natura
2. Ca sa fie placuta...e greu de gasit doar un criteriu; probabil ca ideal ar fi sa aiba acel gen de empatie care te face sa simti ca daca vorbesti cu ea te va asculta cu adevarat...fie si cateva secunde; trebuie sa creeze iluzia ca poate face parte din fanteziile fiecaruia.
Parerea mea e ca trebuie sa fie slaba dar nu prea, sa aiba parul potrivit de lung si sa fie frumoasa!
Pai in primul rand oricarui ii plac pers sociale si dragute
1 sa fi draguta ca toti, nu sa mergi ca nasul pe sus (ca nu sti cand se intoarce roata)
2 frumusetea vine de la natura, nu-i o problema.dar totusi sa fi mereu curata si aranjata
cam atat :X
Stefaniaaa întreabă:
Stefaniaaa întreabă:
anonim_4396 întreabă:
PufuletPufilicios întreabă: