Fiecare baiat cauta la o fata anumite aspecte speciale. Eu caut o fata care sa fie feminina. Imi plac fetele care au in tinuta lor multe rochii si fuste si care apeleaza la blugi mai rar. Caut o fata cu gandire matura dar suflet de copil. Caut la o fata sinceritate si comunicare. Vreau o fata deschisa fata de mine. Ea ar trebui sa fie frumusica si sa stie sa se ingrijeasca. Ar trebui sa stie sa aiba inititativa cateodata. Sa ma faca sa ma simt bine in preajma ei incat sa fiu relaxat. Si vreau o fata care sa fie destul de isteata, sa aiba un bagaj de cunostinte din domenii diverse. Imi plac fetele care au o pasiune speciala. Imi plac fetele ambitioase, care stiu cine sunt si ce vor de la viata. Ar fi mai multe de spus dar cred ca ai prins ideea.
Cat mai naturala`
serioasa, sa fie draguta, finuta,
sa nu se machieze strident[baietilor nu le place asta]
vorbareata.etc.
Pai o fata trebuie sa fie ea insasi... nu trebuie sa fie fitoasa sau mistocara... o fata poate fi apreciata:
1.Sa fie linistita
2.Sa se imbrace mai decent
3.Sa fie dulce, finutza
4.Sa fie ingrijita
5.Sa fie sincera
6.Sa aiba putin tupeu
7.Sa fie mai aranajata
8.Sa rada sa glumeasca sa rada sa stie cum sa se distreze
Tupeista sai trateze cu indiferenta sa nu se lase asa de usor in fata lor si cam atat
Stii ce cred eu? Ca cel mai important e sa fi TU. Fi naturala si ai incredere in tine pentru ca oricum nu poti multumi pe toata lumea. bafta
Sa fie buna, de preferabil blonda, nu prea desteapta(doar trebuie` sa cante cocosul) si neaparat talentata.In diverse domenii.Sau doar in unul
O fata pentru a fi apreciata trebuie sa fie cat mai naturala, tu insusi.nu incerca sa iesi in evidenta cu nimica, nu te machia strident pentru ca nici unui baiat nu iar place asta, nu te imbraca indecent.adica ma refer la fuste de 3 degete mulate sau tricouri mulate cu efect push-up, asta ca sa nu crezi ca nu te va place un baiat daca vei te imbraci cu pantaloni scurti sau fuste.nu te raspunde la toate avansurile lor si nu flirta cu toti.asta este sfatul meu. sperc ca te va ajuta:*