Nu poti sa iti dai seama care ar fi femeia perfecta [daca ar exista] pentru ca poate pentru tine femeia perfecta e o tipa dura, pe cont propriu, care stie sa se faca auzita.Pentru altu poate e o tipa linistita, cuminte, care niciodata nu are probleme.
Eu cred ca o femeie ca sa fie placuta ar trebui sa fie cu picioarele pe pamant cand este cazul, sa aiba simtul umorului si sa nu se supere pentru fiecare chichineata, sa stie sa asculte dar si sa se faca ascultata, sa stie sa se distreze, sa stie pe ce lume traieste si, ultima dar nu cea din urma, sa stie sa fie femeie.Cam astea cred ca sunt lucrurile esentiale.Ar mai fi dar nu stiu la ce te-ai referit exact cand ai zis "maxim trei exemplare"...Care credem noi ca sunt 3 femei perfecte sau 3 chestii care sa le "ajute" pe femei sa fie perfecte?
Totusi, nu e bine sa fi perfect pentru ca atunci nu ai mai putea persevera.Ai face totul perfect si viata nu ar mai avea sare si piper
Nu exista perfectiune pe lumea asta! Pana si natura are greselile ei . Asa ca nu poate nimeni cum este ceva perfect cand nu exista perfectiunea.
Buna
Ma mir cum de nu stii ca nimeni nu-i perfect. O femeie trebuie intodeauna sa fie ingrijita, educata, imbracata cat mai feminin
Vocea tandra, lenta, tentul superb, machiata cu gust, asortat
De ce maixim trei exemplare?:d Nu cred ca e vreo suparare daca ti-am dat mai multe
Sper ca ti-am fost de ajutor
xoxo
Cum arata femeia perfecta? Depinde cine intreaba. Barbati chestionati de o revista frantuzeasca au raspuns ca ea ar fi bruneta, cu forme bine definite, mai degraba slaba decat plinuta. Cu toate astea, pentru femei, lucrurile sunt clare: barbatii prefera blondele! Bancuri cu si despre blonde s-au spus si se vor mai spune sute, cat va fi lumea, lume.
Asadar, surprinzator sau nu, francezii au raspuns in proportie de 56 la suta ca prefera femeile cu parul negru. Legenda spune ca bruneta e mai focoasa, decat satena sau celebra blonda. Poate de aceea peste 60% dintre barbatii tineri o prefera. Tineretul mai putin experimentat - sub 35 de ani - e mai rezervat in privinta femeilor maslinii, numai 35 % au declarat ca sunt cuceriti de ele.
Niki perfecta in felul ei / lui nu exista, pentru ca nu exista perfectiune, dar o femeie ca sa fie placuta terbuie sa fie o doamna, sa stie sa vb frumos, sa poata purta o discutie normala si cu ala care da la sapa, si cu un director de banca, sa fie ingrijita, sa nu fie incuiata, sa te multumeasca din toate punctele de vedere (si aici nu ma refer neaparat la sex )
Nu exista...adica nimeni nu e perfect si nimic... dar daca 2 oameni se iubesc cu adevarat atunci fiecare din ei isi cred partenurel/a ''perfect/a''
Doamna in societate, gospodina acasa si amanta in pat! Asta ar dori barbatii in general. Dar ce-i perfectiunea? O imperfectiune pe care o percepe fiecare cum doreste.
Ilyncutz întreabă:
CaleaCeaDreapta întreabă: