1. ignora'le. dale dracul de parasute ca altceva nu sunt. "fetita lu taticu". pline de bani si secate de creier de golani. pregateste'ti replicile. da'le pe spate dintr'o vorba.
2.nu e bine. de obicei fitoasele sunt alea cu bani obtinuti din prostitutie. daca le da unu la m*ie se cred mari vedete importante.
3.si cine a zis ca toate fitoasele is bunaciuni)). dupa parerea mea o bunaciune e aia care e frumoasa foc naturala asa cum a lasat'o dumnezeu fara tone de fond de ten si tuburi de glossuri, desteapta si puternica.
>:d<
sa auzim de bine. daca vrei lasa'mi id tau.
1.Nu o baga in seama, sau raspunde'; i si tu rautacios.
2.Cateodata da, e bine sa fii fitoasa.
3. Pi daca sunt bune, iti dai seama ca se cred cele mai tari de pe planeta, ca nimeni nu le intrece.etc.
Pai cum sa te lamuresc, daca atunci cand iesi cu ele nu te simti in mediul tau lasa. le in pace, nu dau dovada decat de prostie atata tot, totusi tu esti mult mai speciala decat ele. Daca una ti. a zis ca e mult mai buna decat tine nu ar fi trebuit sa ii intorci "complimentul" nu trebuie sa ii permiti nimanui sa te injoseasca, nu te comporta urat cu ele pentru ca nu are rost, dar nu le baga in seama.
2)Nu e bine sa fi fitoasa, pentru ca vei avea numai prieteni falsi si nici unul adevarat.Atunci cand cineva isi da numai figuri si e cu nasul pe sus, o sa fie evitat de ceilalti si o sa ajunga sa nu mai aiba nici un pr(in afara de aceia prefacuti). In concluzie departeaza. te de tipele alea si fi cum esti tu, nu juca teatru. O seara placuta!
1. Pai ori nu o bagi in seama ori o bati care varianta iti e mai usoara.
2.Depinde acum. daca o fata e urata si nu arata bine nu dar daca e draguta prebuie sa aiba cateva fite acolo. si tu poti fi fitoasa dar doar daca vrei.de exemplu eu nu sunt dar unii spun ca sunt plina de fite in mine
3. Pai poate chiar nu sunt bunaciuni dar se cred cele mai frumoase si cand le vezi sunt niste pitipoance.Ai grija cu astea ca's in grupuri. astea mai fitoare. deci nu le baga in seama.
Urasc fitoasele si uite niste sfaturi care trebuie sa te ajute, ma ' puiule.
1. Ignora-le. Nu te deranja sa le iei in seama.
2.Nu trebuie sa fii fitoasa, fiindca nu vei fi o fata decenta.
Vei fi privita de lumea educata cu alti ochi.
3.Fitoasa nu inseamna neaprata bunaciune.
Fitoasa e o persoana rasfatata, egoista, lingusitoare si ipocrita., care se crede buricul pamintului.
Tu ai timp sa cresti si cind vei fi mare vei ride mai bine.
Nu uita scumpo,
Fitoasele /fitosii sunt doar niste acrituri invelite in mantale scumpe.
Multa bafta *!
Auzi la ele.la 13 ani se cred bunaciuni Doamne ce specimene.
Si ca sa iti raspund la intrebari: Nu le baga in seama, trateazale cu indiferenta pentru ca se vede ce au in cap. Nu este bine sa fi fitoasa pentru ca toate fitele astea o sa se intoarca impotriva lor.
Si NU sunt bunaciuni. Doar le place sa creada asta .
pup:*
Doamne am 17 ani si nu va pot intelege nicicum nu stiu ce intelegeti voi prin "fitoase" nu faceti decat sa va aratati latura proasta a voastra nu trebuie decat sa fii uh insati, iar cine te va accepta te va accepta asa cum esti cine nu e clar ca nu e de tine si nu merita atentia ta acesti "fitosi" nu vor decat sa fie superiori celorlalti si ce rezolva? nu sunt demni decat de ignoranta celorlalti...va veni vremea cand vor ajunge ele la tine pentru ca incetul cu incetul vor aparea alte generatii de "fite" iar popularitatea lor va scadea si vedetele se vor prabusi odata cu trecera timpului. SFAT:fii uh insati, e cel mai indicat! succes:*
1. Nu le baga in seama sau daca vrei fale pitiopoance sau parasute cumvrei tu.
2. Nu.
3.Fitoasele sunt ca niste curve (scuze expresia). Se dau pe langa baieti numai sa fie in centru atentiei si pentru. p.la atata tot.
Oricum fa cum crezi ca e mai bine pentru tine si nu pentru altii. Bft
Pai
1)ai putea sa nu le bagi in seama, daca nu vrei sa te iei la cearta sau din astea
2)ai putea sa incepi sa inveti niste replici, de exemplu, cand iti vorbeste si tu nu vrei sa vorbesti cu ea, sau vrei sa vorbesti cu vreo fata din gasca ei si ea se baga ii zici:daca as fi vrut sa fi vorbit cu tine vorba ar fi fost crema antirid si de hidratare draga...sau,despre hainele ei:decat sa ma imbrac ca tine, sau sa incerc sa te copiez, mai bine ma imbrac ca bunica.si ea arata mai bine.ai curaj! uneori. e bine sa fi fitoasa, uneori te iau aktele peste picior daca nu ai si tu fite, toate fetele sunt la moda.pentru ca (cred eu) ca acum e o moda, si nu vrea nici o fata sa aiba o reputatie proasta.asa ca niste fite nu strik
1.Trebuie sa tratezi pe toti cu indiferenta sa te crezi buricu pamantului si ale alea ei bine nu fi fitoasa nu e bine
2.Nu, nu e bine sa fii fitoasa fitoasa este o persoana capricioasa, cateodata enervanta si dese ori greu de suportat nu fi o fitoasa fii tu insuti lumea de va place
3.Ai vazut 3 fete bunaciuni la 13 ani si crezi ca doar specimene de alea exista
Pa -pa si nu fi o fitoasa pentru ca ca am specimene de alea in clasa si vai ce greu le mai convingi cu ceva
1) Le icnori sau le intorci vorbele ceva de genu cand intri in toaleta si iti spun toaleta baietilor e acolo tu spui da atunci dc sunteti aici
2)dupa mine nu e bine
3)nu stiu
pa
Zai lui fufa aia sa stea in loc ca de ii arati cum esti uh o sa moara de invidie
zi ca uh esti mai buna decat pari si nu trebuie sa fi o fitzosa pentru ca asta demonstreaza ca iti place sa te dai mare... Exact ca alea deci nu e bine sa fi fitoasa ex fetele alea pff.
S a te comporti ca o fitoasa trebuie sa fi tot cu nasu pe sus si sa crezi ca tot timpu` tot se invarte in jurul tau.
fundita?
1.Nu le baga in seama. 2. Da-mi si mie id-ul tau de mess! 3.Adauga-ma la prieteni pe facebook: http://www.facebook.com/ovidiu.boss2012?ref=tn_tnmn
Incearca sa o calci pe picior sau sa o iei in ris, caci la un timp ea isi va da seama ca fitele nu ii ajuta.De la inceput si eu eram un baiat asa mai retras dar pe urma am zis stop si cum ei isi bateau joc de mine foarte tare eu acum imi bat joc de ei si le arat adevarata mea fata. Sper ca te-am ajutat.
Ignoro.pana la urma se va satura.
nu incerca sa fii ca sie a pentru ca nu e de loc bine...am fost si eu dar mi-am pierdut toti prietenii...
si cei care contau foarte mult pentru mine m-au parasit...
asa deci nu incerca sa fi fitoasa...mai bine ignora.