Chiar nu va inteleg ce va place la asta:|...chiar azi am vazut un post pe un siteu cum isi face el parul:))
http://www.youtube.com/watch?v=IXYaRxUOxmk&feature=player_embedded
Hey:* Iti place justin bieber?
Si mie imi place MULT!
. De tuns nu stiu cum sa te tunz. dar dk gasesti ceva. eu am cum sa te speli si sa te usuci :*
Bafta!
Justin Justin toata lumea vrea sa fie ca el da deci vreti sa aratati ca Justinel? sa va explic cum eu sunt boboc, si tot liceu imi spune Justin Bieber ca seman cu el de fapt suntem 2 suntem si cei mai buni prieteni, si nu ca sunt fan justin, doar ca tipu e smecher si aia e. Deci, urmeaza sa ma tund peste 2-3 lu
ni, ca am un par mare , si ma voi duce cu o poza, dar treaba e ca trebuie sa fie egal de la spate, pana la perciuni si breton are pe net poze dintr'o parte tuns sa vedeti asta e secretu in rest mie-mi sta la fel doar ca am bretonu pe partea cealalta atata tot si il spal il usuc si aia a fost
Si eu am vazut un baiat la scoala care seamana leit cu justin pai trebuie 'sa ai parul un pic mai mare si poti sa i duci o poza cu el
Nu trebuie sa iti creasca trebuie sa il ai putin lung si zici sa te tunda gheruta. El asa e... da vezi si tu o gheruta cu tot cu breto si daca spui gheruta nu trebuie sa te gandesti nap la femei. Daca faci asa sigur va iesi! SUCCES
lil wayne întreabă:
CelCareRamaneInUrma întreabă:
Liviuanonim întreabă: