Te sfatuiesc sa iti iei o carte de rugaciuni de la o biserica si citesti de acolo, ca exista multe rugaciuni. Ai rugaciunea de seara, de dimineata, rugaciuni pentru diferite probleme cu care te confrunti... O sa vezi, ia-ti cartea aia si roaga-te cum scrie acolo.
Sigur ca trebuie sa multumesti lui Dumnezeu in fiecare zi pentru tot ce ti-a dat! spui rugaciunile pe care le spui de obicei (Tatal Nostru si Nascatoarea sau Crezul) dupa care dupa care i mulţumeşti lui Dumnezeu pentru tot si il rogi sa te ajute in continuare.
Da,spun Tatal Nostru, ii multumesc Lui Dumnezeu si apoi ii cer ajutorul, daca am nevoie
Pai trebuie sa te rogi. spunand ce ai pe suflet ca daca spui doar niste cuvinte invatate nu merge rugaciunea ta nicaieri.
Bună!
Tot ce contează într-o rugăciune este să fie sinceră. Cuvintele nu sunt foarte importante.
O zi luminată!
Dupa ce spun Tatal nostru, spun Bucura-TE Marie, rugaciunea inimii si Ingerasul. Eu ma rog in fiecare seara iar cand plec undeva (mai ales la drum lung) imi spun in gand rugaciunea inimii si ``Ma lepad de tine satane si de cinstea ta, si de slujirea ta, si ma unesc cu Tine, Hristoase!``.
Iar atunci cand Dumnezeu m-a ajutat sa reusesc ceva, Ii multumesc cu propriile mele cuvinte.
Da eu o facspun rugaciunea si vorbesc asa in gandul meu, multumesc pentru lucrurile bune, ma rog pentru altele.