| AvalohAlyn a întrebat:

Cum treci mai usor peste o suparare?

Răspuns Câştigător
| Hilde31 a răspuns:

Cel mai usor este sa faci lucrurile cu care te fac cu adevarat fericit. Fericirea vine din interiorul tau. Acum si depine ce te-a suparat atat de tare. Este adevarat ca unele persoane depasesc destul de greu momentul. Fa-ti timp pentru tine, pentru placerile tale, Hobby-uri, asculta muzica, iti da o stare de bine excelenta! Multa bafta si sper sa treci cat de repede posibil peste suparari, viata este scurta, frumoasa, si merita sa o traim veseli din plin!

18 răspunsuri:
| baru a răspuns:

Te gandesti ca altii sunt intr.o situatie mult mai grea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Depinde de ce fel de suparare e vorba. Daca te-a suparat un prieten e bine te gandesti inca o data daca ti-e prieten, sau sa incerci o discutie
Pe mine ma ajuta muzica (clasica), plibarile in aer liber si (uneori) gatitul.
E bine sa discuti problema cu cei apropiati, e bine sa te descarci.

Uneori si plansul ajuta(nu si cand esti depresiv) pentru lacrimile curata sufletul asa cum iese curcubeul iese dupa ploaie.

| RainmakerX a răspuns:

Ascult muzica, ma uit la anime-uri, joc lol cu prietenii/colegii sau merg prin oras cu un prieten bun, la un suc, la un fotbal...

| aXy99 a răspuns:

Autosugestie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sti? ma bucur ca dau peste tine p'aici ca nu te mai gaseste omul...rolling on the floor)

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Cine esti?laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Fratele meu de suferinta, nu ma da de gol ca te bag la ghilotinahee hee

| AvalohAlyn explică (pentru anonim_4396):

Mi-am dat seama cine estilaughing big grin

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns:

Nu te mai gandesti la ce te-a suparat, iesi cu prietenii sau te uiti la un serial sau film de comedie. Daca ai un caine il poti duce la plimbare pe mine asta ma linisteste

| AvalohAlyn explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Am o pisica nu un cainebig grinlaughing

Mersi de raspuns.

| ItsMeUncleDolanOrDolanDuk a răspuns (pentru AvalohAlyn):

Umm, te poti juca cu ea atuncilaughing vreau sa-mi cumpar si eu o pisica... inca mai cautlaughing

| AvalohAlyn explică (pentru ItsMeUncleDolanOrDolanDuk):

Stai la casa?laughing

| Resurrection a răspuns:

Gandeste optimist si fa o alta activitate care sa iti distraga atentia de la problema respectiva, si gandeste-te. se putea si mai rau big grin

| Amegadaisuki a răspuns:

Clar nu te sinucizi laughing) te gandesti mai bine ca suntem facuti sa rationam big grin

| Misfits a răspuns:

Faci la..., adica asculti muzica, da, sigur asculti muzica.

| Taduic a răspuns:

Acest video te va ajuta foarte mult, iti va deschide mintea si te va ajuta cum sa treci peste o suparare sau o despartire!
https://www.youtube.com/watch?v=mMzylpoDFwk

| OohAnamaria a răspuns:

Cand sunt suparata ascult muzica in casti cu volumul la maxim.La inceput ascult melodii triste sau,, violente'', apoi melodii motivationale care ma incurajeaza sa merg mai departe, iar pe final melodii vesele.E un fel de terapie pe care am inventat-o.

Întrebări similare