Cel mai usor este sa faci lucrurile cu care te fac cu adevarat fericit. Fericirea vine din interiorul tau. Acum si depine ce te-a suparat atat de tare. Este adevarat ca unele persoane depasesc destul de greu momentul. Fa-ti timp pentru tine, pentru placerile tale, Hobby-uri, asculta muzica, iti da o stare de bine excelenta! Multa bafta si sper sa treci cat de repede posibil peste suparari, viata este scurta, frumoasa, si merita sa o traim veseli din plin!
Depinde de ce fel de suparare e vorba. Daca te-a suparat un prieten e bine te gandesti inca o data daca ti-e prieten, sau sa incerci o discutie
Pe mine ma ajuta muzica (clasica), plibarile in aer liber si (uneori) gatitul.
E bine sa discuti problema cu cei apropiati, e bine sa te descarci.
Uneori si plansul ajuta(nu si cand esti depresiv) pentru lacrimile curata sufletul asa cum iese curcubeul iese dupa ploaie.
Ascult muzica, ma uit la anime-uri, joc lol cu prietenii/colegii sau merg prin oras cu un prieten bun, la un suc, la un fotbal...
Cine esti?
Fratele meu de suferinta, nu ma da de gol ca te bag la ghilotina
Mi-am dat seama cine esti
Nu te mai gandesti la ce te-a suparat, iesi cu prietenii sau te uiti la un serial sau film de comedie. Daca ai un caine il poti duce la plimbare pe mine asta ma linisteste
Am o pisica nu un caine
Mersi de raspuns.
Umm, te poti juca cu ea atunci vreau sa-mi cumpar si eu o pisica... inca mai caut
Stai la casa?
Da
Gandeste optimist si fa o alta activitate care sa iti distraga atentia de la problema respectiva, si gandeste-te. se putea si mai rau
Acest video te va ajuta foarte mult, iti va deschide mintea si te va ajuta cum sa treci peste o suparare sau o despartire!
https://www.youtube.com/watch?v=mMzylpoDFwk
Cand sunt suparata ascult muzica in casti cu volumul la maxim.La inceput ascult melodii triste sau,, violente'', apoi melodii motivationale care ma incurajeaza sa merg mai departe, iar pe final melodii vesele.E un fel de terapie pe care am inventat-o.