| Ofatacuvise a întrebat:

Cum treci peste ceva ce doare foarte tare? Fostul meu iubit nu mai poate fi cu mine pentru ca ai lui nu il lasa sa ne vedem numai daca ma pocaiesc, si el nu trece peste cuvantul lor... eu il ador sincer dar nu-mi doresc sa fac asta, simt ca este o greseala foarte mare. Dar nu o sa mai am vreodata incredere in cineva.Era singurul cu care mi-am dorit un viitor. Vreau sa mor sa nu mai simt nimic crying. Si judecata lor ma sperie. Ce sa fac? In momentul de fata sunt varza. Help! Fundaa :*

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

In primul rand trebuie sa intelegi ca te confrunti cu niste oameni care sunt spalati pe creier de religia lor.

Niste chestii imaginare care ii conduc sunt mai presus decat logica bunului simt. Daca respectivul te iubeste asa mult poate renunta la cloaca aia in care este si sa iti vada normal de viata

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Eu spun sa te gandesti bine, daca merita sa-ti sacrifici viata pentru un barbat care nu te iubetse, pentru ca, de te iubea nu conta ce vrea mama si tatal lui, ca nu mai este copilas mic sa decida parintii pentru el, este ditamai barbatul, capabil sa ia o decizie atat de importanta.

Legal, dupa 18 ani, esti major, si ai dreptul sa-ti decizi singur viata, ori el a decis sa fie cu parintii lui, nu cu tine.

| Teffan a răspuns:

Ca sa treci peste ceva care doare foarte tare, trebuie sa asculti muzica corespunzatoare:

https://www.youtube.com/watch?v=TPSenKymLwk

| danay72 a răspuns:

Nu ar trebui sa îți schimbi religia din cauza cuiva. Dacă ai face acest lucru nu ar fi dintr-o motivatie corecta. Iar faptul ca ei îți cer acest lucru, e greșit. Dedicarea și botezul se fac pentru ca cineva vrea sa aibă o relație cu Dumnezeu.

| 393Dan a răspuns:

Daca nu esti credincioasa nu vad problema. Doar mergi intr-o cladire si-i spui ceva preotului. Nu-i numaidecat sa fie autentic.
Insa daca esti de alta religie, atunci nu stiu...nu va casatoriti, doar traiti impreuna ca un cuplu pana sunteti gata de un copil si nu va protejati intr-o seara.