| Raressssss222233337777 a întrebat:

Cum treci USOR peste sevrajul de tigari?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cu vointa!
Scurt si direct: te trezesti in dimineata respectiva si-ti spui: DE AZI NU MAI FUMEZ!
Cel putin asa a facut sotul si a functionat. Fusese fumator de 2 pachete pe zi pentru foarte multi ani, pana in ziua cand a vrut sa renunte la fumat si asta a facut, a renuntat.
Au trecut peste 20 de ani de atunci si nu s-a mai reapucat de fumat, niciodata.

Se pare ca asta este unica metoda sa renunti "usor" la fumat: renuntand total la fumat intr-o zi si nemaipunand tigara in gura, evitand locurile se fumeaza, evitand prietenii fumatori sau rugandu-i cu orice pret, sa nu fumeze in prezneta ta.
Nu uita: prietenii ti-i alegi tu, iar cel care nu te respecta, nu-i va pasa de sanatatea si rugamintea ta.

Este ineficienta metoda celor care reduc tigarile, fiindca se reintorc intotdeauna la fumat.

| Donsavas a răspuns:

Cu tratament antifumat de la psihiatru. Nu e asa usor sa scapi de dependența de droguri(nicotina fiind un drog legal)

| CodrutElian1990 a răspuns:

Eu am scapat fara nici un tratament. Si am fumat cativa ani buni, de cand aveam 17 ani. Doar cu vointa. E greu, dar nu imposibil. Sa ai tot timpul ceva de lucru cu mainile. Pana la 3 luni ii mai greu.