Cu vointa!
Scurt si direct: te trezesti in dimineata respectiva si-ti spui: DE AZI NU MAI FUMEZ!
Cel putin asa a facut sotul si a functionat. Fusese fumator de 2 pachete pe zi pentru foarte multi ani, pana in ziua cand a vrut sa renunte la fumat si asta a facut, a renuntat.
Au trecut peste 20 de ani de atunci si nu s-a mai reapucat de fumat, niciodata.
Se pare ca asta este unica metoda sa renunti "usor" la fumat: renuntand total la fumat intr-o zi si nemaipunand tigara in gura, evitand locurile se fumeaza, evitand prietenii fumatori sau rugandu-i cu orice pret, sa nu fumeze in prezneta ta.
Nu uita: prietenii ti-i alegi tu, iar cel care nu te respecta, nu-i va pasa de sanatatea si rugamintea ta.
Este ineficienta metoda celor care reduc tigarile, fiindca se reintorc intotdeauna la fumat.
Cu tratament antifumat de la psihiatru. Nu e asa usor sa scapi de dependența de droguri(nicotina fiind un drog legal)
Eu am scapat fara nici un tratament. Si am fumat cativa ani buni, de cand aveam 17 ani. Doar cu vointa. E greu, dar nu imposibil. Sa ai tot timpul ceva de lucru cu mainile. Pana la 3 luni ii mai greu.
anonim_4396 întreabă:
BrianMoser întreabă:
miriaaaanaa3 întreabă: