E greu sa uiti pe cineva de care ai fost îndrăgostit, eu nici acum nu pot sa uit dupa atâta timp si când îi vad pe actualii lor prieteni îmi vine sa îi ucid
Pentru ca... nu i-am putut spune, nu? ...Nu e logic?
Ea inca nu stie... pune-ti o pila la wikipedia, oamenii au dreptul la cunoastere
Bei multa apa..glumesc.
incearca diferite activitati. sport, filme..iesiri cu prietenii
Salut Daniellllll1!
Daca ai reusit sa-ti ascunzi atat de bine simtamintele inseamna ca esti o persoana cu mult bun simt.Ce pot sa-ti spun? Ori iti faci mai mult curaj si-ti exteriorizezi mai mult sentimentele, ori intalnesti o alta care-ti va impartasi dragostea si pe prima o vei uita oricum. Stii cum se spune : " cui pe cui se scoate!"
Pai sincera sa fiu am trecut prin asa ceva. Deci daca inca ai posibilitatea sa tii legatura incearca sa va intalniti,sa vorbiti si sa o cuceresti,daca se va simti apropiata de tine iti va arata. Daca nu,incearca sa iesi cu prietenii, lasa dulcegariile si melodiile de dragoste si citatele. Iesi cu prietenii, intra in legatura si cu alte fete, glumeste si ori o sa tii la altcineva si in final o sa uiti complet. Uite asa s-a intamplat si la mine, m-am indragostit de baiatul asta cu ochii care ma dau pe spate si nu pot rezista fara el, baiatul de care tot intreb si tu imi raspunzi. O sa vezi o sa fie bine .
Vadeanu_Alin_1996 întreabă: