| Frumusika_5041 a întrebat:

Cum v-ar placea voua sa fie lumea voastra personala? adica cum are vrea sa fie planeta voastra personala? cum vi-o imaginati? v-ar placea sa existe? funda+vot

Răspuns Câştigător
| LoveAgain a răspuns:

Sincer as vrea sa fie o lume plina de credinta.Sa existe oameni care sa fie ca fratii sa nu existe atata rautate! Sa existe o iubire sincera in fiecare om si sa existe oameni constienti care sa stiu sa-si faca viata frumoasa si sa si-o traiasca din plin. Plina de frumuseti, minuni, fermecatorii, lucruri care sa pot fi descoperite mereu iar si iar si sa traim intr-un paradis dar in acelasi timp si ca intr-un iad. Paradisul sa fie iubirea iar iadul viata prin care trebuie sa treaca amandoi. Sa fim inconjurati si vaziti de ingeri. Ingerii fiind oamenii, fratii nostri si sa realizam multe lucruri impreuna si sa-l multumim pe Dumnezeu, sa nu-l dezamagim si sa nu-l facem sa regrete ca ne-a creat ca pana la urma asta cred eu ca este scopul nostru big grin. Cam asa mi-as imagina-o eu day dreaming

3 răspunsuri:
| Mihaela_3187 a răspuns:

Eu as vrea sa am planeta mea personala pentru ca acolo o sa fiu doar eu si familia mea si nu toti oamenii violenti si care polueaza natura si rpina sta sa-mi polueze planeta, si sa mi-o auto distruga ca in cazul de astazi.

| natalyia a răspuns:

Da mi-ar placea. pai eu mias imagina mulkta verdeata, vile, blocuri dar sa arate bine si multe parcuri de distractie si mi-as dori cxa totii oameni sa aiba bani si sa-mi permit detoate si lumea sa nu mai fie furaceoasa geloasa laughing)

| Famelia11 a răspuns:

Daca lumea ar fi cum vrem noi nu am avea pentru ce sa luptam in viata...deci, desi lumea in care traim e rea si plina de dispret, trebuie so acceptam asa cum e.