| Cristinaaa57 a întrebat:

Cum v-ati comporta cu un baiat care nu ati vorbit niciodata cu el(dar ati vrea sa-l cunoasteti)si el te baga in seama? ce ati zice(fetelelaughing )

Răspuns Câştigător
| AnniaAKN a răspuns:

La telefon e mai simplu, ajungi să-l cunoști si nu ar mai trebui să ai probleme când vorbesti cu el fată-n față, până la urmă nu e asa mare lucru precum gândim noi, incearcă să te relaxezi, nu e ca si cum ai fi la examen incercând să nu faci greseli, fi tu însăți, cum ti-am mai zis consideră că îţi este prieten, mai întâi de toate.

7 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sunt intr-o situație similară laughing m-a intreabat odată ceva,si m-am pierdut,n-am putut să scot un cuvânt,nu stiu când o să mai am ocazia să mă intrebe din nou laughing in fine, să nu faci ca mine, fi sigură pe tine si imaginează-ți că vorbesti cu un prieten de-al tău, fi calmă nu agitată, în acest fel intelegi mai bine ce îți spune si poți să-i dai răspunsuri concrete.Bafta! happy

| Cristinaaa57 explică (pentru anonim_4396):

Nu pot, vb cu el la telefon si abia scot un cuvantlaughing, apoi sa ma mai vb cu el fata-n fata

Nu vrei sa stii cum reactionez cand sunt timida, ma blochez si nu stiu ce sa mai ziclaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cristinaaa57):

Crede-mă că știu laughingiar când nu mă blochez incep să vorbesc aiurea, stai liniștită nu ești singura, tuturor ni se intâmplă si pe urmă ne dăm seama că nu era asa mare lucru si că puteam mai mult de atât.Fiecare are câte o problemă din asta, cel mai important este să incercăm să o rezolvăm ca să nu fie o piedecă in calea noastră, atâta timp cât nu cauzează probleme grave, e ok, te obisnuiești si cu cât ai mai multe experiențe le depăsesti și dispar.

NU stiu cum sa-l bag in seama luni.

| AnniaAKN a răspuns (pentru Cristinaaa57):

La telefon e mai simplu, ajungi să-l cunoști si nu ar mai trebui să ai probleme când vorbesti cu el fată-n față, până la urmă nu e asa mare lucru precum gândim noi, incearcă să te relaxezi, nu e ca si cum ai fi la examen incercând să nu faci greseli, fi tu însăți, cum ti-am mai zis consideră că îţi este prieten, mai întâi de toate.

| kyliejenner a răspuns:

Vorbesc cu el si sunt eu insumi

| 20luissa04 a răspuns:

As incepe sa comunica normal, fara timiditate. Cu un zambet (nu cat toata fata) prietenesc. Nu trebuie sa fii altcineva. SINCERITATE! happy