Salut! Cea mai buna prietena a mea o am de 8 ani, din clasa 1. Ea era simpatica insa nu avea prieteni si nici nu voia asta pe atunci, credea ca nu are nevoie de asa ceva si unicul scop al ei era sa invete. Dupa cum ambele invatam bine am inceput sa vorbim despre scoala, iar apoi cu clasa jucam jocuri gen "curcubeul" "prinsa" si multe din astea...deci nu mai tin minte exact ca a fost de mult dar cu fiecare zi incepeam sa fim tot mai apropiate si mai apropiate astfel am devenit cele mai bune prietene pana in prezent si tind sa precizez ca niciodata nu am avut vreo cearta sau vreun conflict...mereu ne comportam destul de matur si cedam cand era nevoie astfel nu aveam cum sa ne certam. )
Pai eu cu prietena mea cea mai bună m-am cunoscut dintr-o atmosferă relativ amuzantă.(Noi trăim la casă pe pamint)și mă jucăm eu cu prietenii prin cartier, eu fiind cea mai mică dintre toți, aveau toți prietenii grijă de mine.Ne jucăm noi și au dat mingea pina la ea în poartă, am alergat eu pina la ea, și cînd am văzut ea stătea si se uita cățărata pe un copăcel de la poartă.Eu am vazut-o și am dorit să o iau la joacă, dar ea mi-a spus cum se numește și a spus ca ea e încă mică și nu are voie.Eu fiind mai mare ca ea cu 2 ani, aveam voie doar cu prietenii, deci am pus la cale un plan (cu toți prietenii), și în urma căruia i-am convins părinții să îi permită cu noi.De atunci noi suntem ca două surori, cu ceilalți prieteni m-am mai depărtat dar de ea nu.Mie mi-a plăcut la ea frumusețea cu care privea lucrurile, chiar dacă nu avea voie să iasă din curtea sa, sigur curtea era mare dar nu era același lucru ca atunci cînd ai prieteni.Eu am devenit pentru ea ca o soră mai mica,căci ea s-a înălțat mai tare, a învățat să coafeze, diverse lucruri pe care eu nu le pot face, și noi ne ajutam la nevoie, cei din jur cred la prima vedere ca ea este mai mare ca mine caci are multă grijă de mine acum.
Mi-am cunoscut cel mai bun prieten aparent prin cunostinte comune, acum 8 ani, si l-am ales prin simplul lui fel de a fi
Adica e acea persoana de care n-o sa imi fie rusine vreodata, cu ai carui parinti sunt de asemenea prietena, etc.