| gabystar a întrebat:

Cum v-ati facut curaj pentru primul sarut? Si cum vi s-a parut?

Răspuns Câştigător
| Farcas a răspuns:

Daca iti doresti acest lucru, nu te mai gandi la asta lasa lucrurile sa vina de la sine.Ai sa vezi ce frumos va fi si o sa iti placa.

5 răspunsuri:
| 16.laura.16 a răspuns:

Pai m-a sarutat iubitul meu deci nu prea am avut curajhappy... A fost un sarut simplu si frumos intr-o seara de 16 aprilie 2006.Ne aducem aminte si acum cu drag de el.

| Rukhsandra a răspuns:

A venit totul de la sine...si a fost magic big grinhee hee

| Bacemi a răspuns:

La primul sarut de fapt am fost sarutat. A fost super.

| divinuu a răspuns:

M-a sarutat iubitul meu pe atunci.nu stiu daca se poate spune "iubit". am stat cu el 1 zi jumate.si.a fost naspa straight face

| liongirl a răspuns:

Bună!happy
Păi eu nu mi-am făcut curaj... el şi-a făcut curaj. Ştiam că asta se va întâmpla că atunci mi-a spus:"-Fi atentă!", şi m-a sărutat. Ce-i drept, a fost minunat, lung şi plin de passion.Pe lângă astea, m-a mai durut şi maxilarul...rolling on the floor
Dacă eşti băiat, ia-o uşor şi atunci când vezi că nu mai este timidă sau când este atentă la tine spune-i că ai ceva pe obraz şi ea când să se uite, o surprinzi... dar ai grijă să nimereşti gura.rolling on the floor
Şi dacă eşti fată şi vrei un sărut, arată-i că vrei, nu ştiu, ia-l în braţe, vorbeşte-i frumos şi el o să facă acest pas.happy
Bye!:*

Întrebări similare