Pai... daca ar fi o culoare, as vrea sa fie mov
daca ar fi o insecta, as vrea sa fie o buburuza pentru ca e mica si draguta, dar zboara cand nu'i convine ceva
daca ar fi un animal, ar fi o veverita
daca i s'ar da nota, ar fi de 8
daca ar fi un gen de muzica, ar fi hip-hop...nu stiu dc
daca ar fi un joc ar fi brain challenge
...nu stiu ce mi-a venit, dar ar fi tare sa fie asa
Nu roz, dar nici...
Cu greutati...cumpene,suferinte... din pacate dar si fericire, dragoste si multa liniste [uneori]:*
Dar trecem peste
"Viata este asa cum ti-o faci" Viata este ca un univers in care suntem tentati mereu sa incercam lucruri noi, suntem atrasi de curiozitatile pe care aceasta ni le orefa. Uneori cadem in plasa pe care ne-o arunca si trebuie sa luptam pentru a scapa.Alteori viata te poarta pe alte meleaguri.Iti da posibilitatea de a intalni oameni noi, iar dintre acestia te lasa sa iti alegi tu prietenii si perechea.Deciziile importante iti apartin intru totul.trebuie doar sa descoperi cine esti si ce cauti...
Asa cum este acum . Cu bune si cu rele.Nu exista "o viata roz"; daca supararile(necazurile) ar disparea, fericirea ar fi o stare permanenta si nu am sti importanta ei, e ca un lant trofic! Cred ca totusi mi-as dori sa fie oamenii mai ingaduitori si mai buni :-s dar e prea mult.
Tu cum iti imaginezi viata?
Ca un fel de cerc si in fiecare parte sa fie trecut un numer numarul de anipana atunci cand vei muri si partile bune colorate cu alb, iar cele rele cu negru.
MaryaSiAtÂt întreabă: