| Swetlly122 a întrebat:

Cum v-ați pregătit psihic pentru școală? Mie îmi vine să plâng((

16 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Trist,sincer chiar e foarte trist, scoala trebuie sa fie o bucurie, tu vei deveni mama asa o sa spui si copiilor tai, recunosc ca scoala te dezolta sa fi un pagal nu sa gandesti rational

uite ce spune Delia sa faci http://www.youtube.com/watch?v=PojdI2shbaI

| sabin89 a răspuns:

În general, copiii se bucură când începe şcoala, că le mai dă vacanţe.

| Frank51 a răspuns:

De abia astept sa inceapa. Am luat toate restantele si o sa ma relaxez pana in sesiune.

| SilentRain a răspuns:

Nu te duci sa dai la sapă si nici la spart de beton
Te duci la scoala pentru tine si viitorul tau, ca sa nu ajungi sa lucrezi la măturat pe stradă

| GicaGigekGica a răspuns (pentru SilentRain):

Ai dreptate, daca ai scoala maturi cu diploma laughing

| SilentRain a răspuns (pentru GicaGigekGica):

Asta e un raspuns tipic de Gigel ' mda tragic

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns:

Încerc să mă prefac că nu-mi pasă. Mă simt puțin tristă, dar mnap lasă că iar vine vara!

| andiceasu95 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Da da cand o sa vina tezele, evaluari nationale, teste.

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru andiceasu95):

Mai bine nu mă gândesc la astea că mă apucă isteria

| andiceasu95 a răspuns (pentru AmFostOdataEuOBaba):

Pe tine te ia isteria, pe mine plansul, anul asta dau evaluare nationala crying

| AmFostOdataEuOBaba a răspuns (pentru andiceasu95):

Mie-mi vin vreo 3-4 sau nu știu câți profesori noi deoarece cei vechi au renunțat.

| TheGentleman a răspuns (pentru andiceasu95):

Sau ajungi la profesională big grin

Ce meserie ai vrea să practici în caz că eșuezi la examen?

| andiceasu95 a răspuns (pentru TheGentleman):

Sincer daca nu imi merge cu actoria, am sa incerc sa dau cu medicina happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru andiceasu95):

Ce e asa mare chestie? Inveti pentru ele si le iei cu nota mare.

Mare branza.

| Yurisa a răspuns:

Am terminat scoala. Bafta :p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce glumă bună laughing Eu am 28 ani și îmi continui școala printr-un program numit "A doua Șansă". happy De la 1 Octombrie încep cursurile, la mine începe odată cu ăștia de la facultate. Trec clasa a IX-a și crede-mă că abia aștept să înceapă școala pentru că pur și simplu vreau să termin ceva ce nu am reușit să finalizez când a trebuit. Dacă s-ar putea să fac ca timpul să treacă mai repede și să termin direct clasa a X- ea, ce bine ar fi. Nu mi-e dor de colegi, ii detest pe toți și mi se ridică părul pe cap atunci când mă gândesc că "cine știe ce specimene de colegi voi mai avea". Am terminat a VIII-a și am avut colegi ok. Chiar dacă nu prea i-am suportat, dar am păstrat colegialitate cu toți. Am colegi și de etnie, alții mai mari decât mine la vârstă. Însă cine știe ce specimen se mai înscrie, vreun coleg din ăla șmecher care să te scoată din sărite și cât pe ce să îi tragi una în dinți. Tu poate ești copil și poate înveți printre alții copii din familii bune. Însă eu trebuie să suport toți ciumpalacii/distrușii proveniți din familii defavorizate și alții obligați de lege să isi continue școala. În clasa a VIII-a am avut un coleg ( de etnie) care avea probațiune și a fost obligat de către poliție să se înscrie la școală. Alți colegi proveniți din cartiere prost văzute în oraș, smecheri, cu găști de cartier, cu tatuaje, cercei, mari bazați care deranjează orele. Vorbesc în timpul orei, iau profesorii la mișto, ascultă manele în timpul orei și alții care lipsesc cu lunile și apoi cu tupeu să apară la școală și să aibă pretenția să îi treacă și clasa. Vagabonzi care umblă numai cu drogul, țigara și alcoolul. Din toată clasa doar trei ce am fost cu capul pe umeri : eu și un băiat de vârsta mea care arăta că vrea să facă ceva și un altul de 36 ani care și el arăta că vrea să facă ceva cu viața lui. Noi ăștia mai mari și mai încercați de viață care știm cum e să trăiești fără școală. În rest toți luau școala în bătaie de joc și culmea că au mai și trecut clasa. Tu zici că plângi pentru că începi școala, însă eu cu colegi atât de distruși dar sunt fericit că reîncepe școala. Vreau să termin odată ce nu am finalizat când a trebuit, iar tu pune-te pe învățat și lasă lacrimile pentru că ai nevoie de școală. Crede-mă, totul e trecător în viață și atât de repede va trece și anul acesta școlar incât te vei întreba "atât de repede a trecut?". La fel gândesc eu și consider că toată școala va rămâne o simplă amintire. Eu m-am reinscris la școală în anul 2016 în clasa a IV - a laughing însă mă gândeam "oare reușesc să mă descurc?". Totuși erau 15 ani de când am renunțat la școală. Dar uite că totul a rămas amintire. Gândește și tu la fel și ai sa vezi că e altfel. happy

Hai, capul sus! Ai nevoie de școală. Dacă nu înveți vei ajunge ca mine și vei avea parte de colegi demenți cum am eu. Iar eu consider că stau tare cu nervii pentru că nu am bătut pe nimeni până în prezent. Unii colegi chiar că ar merita asta mai ales eu care vreau să învăț și vine un distrus să pună manele în clasă. Concentrează-te la ore. Oare poți?

Am avut colegi ok, dar demenți.

Întrebări similare