M-am simtsit aiurea... Dar m-am obisnuit intre timp, trebuie sa acceptsi ideea de menstruatsie o data pe luna, si sa ai mai mare grija cu igena...eu ma simt normal {[(mai putin cu durerile de burtik)]} da restul e ok. P. S. Shhhh, intotdeauna sa ai un tampon la time
Pe mine nu m-a durut nimic, nu m-am simtit aiuria. Am mers la baie si am vazut ca am o pata rosie pe chiloti
Era o dovada ca m-am mai maturizat putin. O data cu venirea menstruatiei, unele lucruri s-au schimbat Trebuie in primul rand sa ai mai multa grija de igiena. Toate fetele trec prin asta
Pfoai... a fost cel mai rau lucru posibil. Prima menstruatie mi-a venit la tara, si desigur, ca acolo n`am avut absorbante.Prima data m`am panikat pentru ca mai trebuia sa stau 1 saptamana la tara, si n`aveam cum sa ma duc acasa. Am incercat sa-i spun lu` mamaia, insa mi-a fost rusine.Seara era ff naspha, ma patam mai mereu (si cateoadata si cearsafurile dar ascundeam pata cu ceva). Acum dup` ce`am "capatat" experienta, e mai bine.Acest lucru trebuia sa se intample, acest lucru ne-a transformat din fetitze in domnisoare...
N-a fost asa de rau cand am avut prima menstruatie . Pur si simplu m-am trezit intr-o dimineata si-mi venise.
.
[ Prima menstruatie este probabil cea mai mare schimbare care are loc in viata unei fete aflata la pubertate. Menstruatia nu este un motiv de ingrijorare - este o parte normala din viata oricarei femei. Este un semn ca organismul functioneaza normal si este sanatos. ]
Oricum, prima menstruatie te ia prin surprindere - dar se intampla tuturor fetelor. Nu te ingrijora !
Nu am simtit nimica, nu m-a durut nimic.Am folosit absorbante si totul a fost ok.
Da pai, in intrebarea ta nu era nevoie sa mai specifici ca "pentru fete" se subintelegea. Cand mi-a venit prima oara ( acu vreo 6 ani daca tin minte bine :d) stiu ca am stat vreo jumate de ora sa ma gandesc ce naiba se intampla fiindca la varsta aia nu imi explicase nimeni de treaba asta . dupa ce mi-am dat seama m-am bucurat intr-un fel ca cica eram si eu domnisoara de acu
Fiecare fata are simptomele ei, deoarece depinde de fiecare organism!Dar oricum, nimeni nu va scapa de asta!
:O prima data cand mi-a venit a fost putin aiurea pentru ca ma dore borta rau da totul a fost ok
Pai stiam deja de toata chestia si nu a fost o surpriza prea mare.M-am simtit putin ametita la inceput dar dupa aceea nu m-a durut absolut nimic.
anonim_4396 întreabă: