L-am inceput m-am speriat teribil dar apoi am gandit la rece si cred ca o sa iau peste 8
Mie mi s-a parut oarecum usor.dar am avut ghinionul sa invat intr-o scoala proasta cu angajati prosti.acum m-am convins si mai tare de asta:la examen ne-a picat o vaca si un bou ca asistenti(cu aceasta ocazie tin sa cer scuze tuturor vacilor si boilor pentru asemanarea cu aceste specimene) si idiotii, ca altfel nu pot sa-i numesc, s-au tot plimbat pe acolo si s-au uitat pe pereti ca habar nu aveau ce trebuie completat si astfel am pierdut 1 ora degeaba pana sa inceapa examenul (de la 8:30 pana la 9:30) desi in toata tara era normal sa inceapa la 9:00 nu? bineinteles ca timpul efectiv era de 2 ore.insuficient,dar de ajuns.si ce naiba sa mai zic am scris jumate din compunerea a doua si la ex 4 de la II am pierdut iarasi 6 pct ca la ora 11:00 ne-a luat pixurile din mana...
Romania, te iubesc!
stiu ca te plictisesc cu povestea mea, dar e strigator la cer ce se intampla in unitatile de invatamant din romanica.
Peluzita, ai avut ghinion :/ La noi a inceput la 9 fix [9:03 mai exact :p] si aproape toti dintre noi am terminat la 10:30, insa am mai trecut cu ochii peste text pana la 11.Asistentii s-au comportat foarte frumos cu toti dintre noi.
Nu "Peluzita" nu ma plictisesti chiar te inteleg f bine si iti dau dreptate dar ce sa facem asta e Romania noastra pe care o tot slavim incontinuu.
DSabb întreabă:
iuli întreabă:
TudoooriiitaaaxD întreabă:
Emanuela_Melinte_1992 întreabă: