| gossipgirlxoxo a întrebat:

Cum va comportati cand vorbiti la telefon? gesticulati, va plimbati prin casa, desenati pe o hartie, stai intr-un loc? am aflat ca felul in care te comporti cand vb la tel spune ce fel de fire ai! gesticulezi=esti o persoana nervoasa! te plimbi prin casa=esti o fire nerabdatoare! desenezi=esti o fire copilaroasa.stai intr-un loc=esti o fire calma, comoda.

Răspuns Câştigător
| Andreeagen a răspuns:

Depinde cat de importanta este pentru tine persoana cu care vorbesti la telefon. Din propri experienta am observat ca atunci cand vorbesc cu o persoana apropiata sau fata de care simt ceva ma plimb de colo colo, ma joc cu degetele, cu ce nimer cand vorbesc cu altcineva mai putin "important" stau linistita nu am nici un fel de reactie. Iar cand ma"aprind" incep sa gesticulez.

Reactile fiecaruia sunt diferite atat in viata de zi cu zi cat si in spatele telefonului sau al pc'ului infunctie de persoana cu care conversezi.

5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Stau pe scaun si inevitabil desenez cate ceva. Nu gesticulez dar desenez

| georgiana a răspuns:

Buna! Atunci cand vorbesc la telefon stau intr-un loc, deci sunt o fire calma.Am si momente in care ma plimb prin casa.

| motanelul a răspuns:

Eu desenez

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma afund in fotoliu si incep sa ma invirt cind intr-o parte, cind in cealaltabatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ma plimb de nebunlaughingbig grin si chiar e adevarat ca nu am rabdare in nici-un moment nu stau locului! happybig grin mersi!

Întrebări similare