Nu imi place depresia asta. Sunt din an in paste intrebari ca a ta, si mereu vezi " naspa, de ****, vreau sa mor" si alte chestii. Sincer sa fiu, oamenii care chiar cred asta nu zic, tin in ei. Deci nu stiu daca e trist sau au spus la misto. Plus ca multi sunt "depresi" ca nu au "prieteni" sau "n" fete sau baieti in pat pana la 18 20 de ani. CUm am zis la al 2 post aici la sfarsit. Multi nu isi dau seama cate au de fapt. mereu am in minte vorba lui Zidane " o data am vrut sa joc fotbal dar nu aveam nimic in picioare si am plecat trist acasa. In drum am vazut un om fara picioare si mi-am dat seama cat de norocos sunt de fapt ".
Trebuie s-o înţelegi, s-o ajuţi, nu s-o judeci, părerea mea.
O pupa in dos destui, nu cred ca are nevoie de inca unul. Plus ca ti-am zis ca am avut un anumit "trai" in viata, dupa cele traite am ajuns la vorba "fiecare pentru el". Nimanui nu i-a pasat de mine, eu de ce as da 2 bani pe cineva? Unde crezi ca traim, in basme unde toti sunt buni cu toti si chiar ne intereseaza de altii? Nu. Traim in lumea reala. Daca tu nu te ajuti nimeni nu o face, credeam ca oricine stie asa fie ca are 14 ani sau 30.
Hmm, gata numai postez ca deja am depasit cu mult subiectul. Totusi sunt curios de ceva, tu cum ti-ai descrio pe a ta? Nu vad sa fii raspuns. Ciao
Elenastoica9 întreabă: