Pai,iti iei un tampon la tine in fiecare zi de scoala si cand simti ca-ti curge ceva (la inceput e putin...), te duci imediat in pauza la baie. Pe "obiectul incriminator" il tii ascuns in pantalon si ti-l pui cand ajungi la baie. OK? Sper ca te-am ajutat! Funda, pls?
Iti faci,,rezerve'', il schimbi in fiecare pauza pentru a fi sigura ca nu se intampla ceea nu vrei sa se intample, si folosesti servetele umede dar si uscate.stiu e nasol dar asta e! pup
Pai eu vin normal, da imi iau si rezerve dar nu trebuie sal schimbin fiecare pauza, doar te verifici sa nu ti se intample ce nu vrei dar e ok adc eu nu ma stresez sau le spun colegilor sa ma lase in pace si chestii din astea apropo mitu ala ca nu-i bine sa faci sport in acea perioda e fals adc eu mereu fac sport si nu mi se intampla nimic trebuie sa incerci sa uiti de asta si sa te comporti nornal
Bafta!
Phai...iti iei rezervele si te duci sa verifici in pauze si daca simti ceva piscoteli =] in ora ii zici profei ca ai o probolema grava si ca trebuie sa mergi urgent la tolette.si ea se prinde si e duci verifici fol servetelele um.si uscate.sa iei si u unele de calitete] si dp vi la clasa.si in pauza ii axpliki profei ce te doare burta si c a trebuit sa verifici ...si se prinde
anonim_4396 întreabă:
VisătoareaDePeLună întreabă:
Bubu8 întreabă: