| Jeremy1 a întrebat:

Cum va distrati cu prietenii pe afara FARA sa folositi bani?

11 răspunsuri:
| Invizibil a răspuns:

Hmmm. Buna intrebare. Personal ma distrez cu prietenii pe afara cu bani. Se intimpla de rareori sa ies fara bani din casa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar la ce iti trebuiesc bani pentru distractie? Noi de obicei cumparam seminte, suc sau cate o pizza in fata blocului. Dar asta nu ne mareste cu nimic distractia, doar ne umple burtahee hee. Povestim, radem, glumim, ne plimbam, nici nu stiu cand se duce timpul.

| Alice_6278 a răspuns:

Rareori cand vreau sa ma distrez cu prietenii afara imi iau bani...Deoarece eu ies doar sa ma distrez. Dar mereu am in buzunar bani (niciodata nu sthii ce se poate intimpla) Aceasta este parerea mea Sa ai o zi placuta

| NiCkOtHeBeST a răspuns:

Eu cand eram tanar faceam... nazbatii laughinglaughing

| sensesDelight a răspuns:

Pentru mine simplul fapt că sunt cu ei și-mi aduc zâmbetul pe buze mă mulțumește așa că nu-i greu. Puteți să vă plimbați pe jos în loc de taxi/autobuz și va fi mult mai distractiv. ^_^ În rest, când ies eu afară stăm în fața blocului și facem glume, facem mișo de noi, ne distrăm așa. Suntem mai spontani, așa că dacă ne apucă jucăm și ascunsa și prinsa, ieșim cu rolele tot ce ne trece prin cap. Și să nu crezi că suntem mici, vârstele sunt între 13-18. laughing Așa că nu contează numai banii când ești mai mare. Contează glumele și grupul. ^.^

| OxiiiLineage a răspuns:

Eu cand ies afara niciodata nu folosesc bani. Bine cand merg undeva la un club sau ceva da. Pai ma duc cu prietenii mei intr-un parc, jucam carti, jucam forbal, facem prostii, ne radem, spunem bancuri si alea-alea. Intr`un cuvant ne distram! Mai iesim cu rolele, cu bicicleta, cu skate-ul.
Activitatea mea favorita : Adevar si provocarehee hee.
Sigur va veti distra! Pa!

| Emma a răspuns:

Poi ca sa te distrezi nu ti trebuie neaparat banihappy
Poti iesi cu prietenele in parca cu rolelehappy
Sau sa jucati badminton
In fata blocului la o barfawinking
. Sper ca ti-am dat cateva idei bunewinking
Xoxo
funda?batting eyelashesplsss

| Alexandrion_6425 a răspuns:

Plimbati-va prin parc. Jucati un joc (baschet, fotbal, volei etc).

| silverfaith a răspuns:

Stam la banca si jucam carti( cruce, rentz, 66 ) mancam seminte bem bere.

| Helvete a răspuns:

Aproape intotdeauna ma distrez cu prietenii fara bani. Ne dam cu skate-ul sau rolele, discutam pe anumite teme, ne plimbam pur si simplu prin oras... etc. E mai tare asa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai aici depinde ce fel de prieteni ai. Daca sunt din astia normali, o sa va plictisiti tot incercand sa va distrati fara bani jucand carti sau spargand seminte cum zic astia de mai sus. Iti zic eu distractie fara bani. Formeaza-ti un grup de prieteni din vagabonti si faceti lucruri interzise, ilegale, imorale, si imbecile. Orice e interzis devine fun iti zic din proprie experienta

Întrebări similare