De obicei nu ma fardez... poate doar putin rimel si nelipsitul lip stick de la Nivea!
Nu f strident...doar fond d ten, putin fard d ploape(o culoare deschisa), rimel si luciu de buze...
Nu ne da voie sa ne fardam la scoala, dar eu ma mai dau cu putin luciu de buze si rimel
La sc nu ma fardez...nici macar nu ma dau cu luciu sa ceva de genu... uneori cu strugurel si atat
Hmm... mi se pare exagerat sa te fardezi la scoala.cine te alege?
Te duci acolo sa inveti nu sa faci parada modei
Cu rimell si putin creion dermatograf la coltul ochiului. incearca si tu e mai natural si iti contureaza ochii, ii pune in evidenta
Eu ma dau cu dermatogra unoeri si nelipsitul lipgloss . cam atat. nu ne prea da voie sa ne fardam
Nu prea ma fardez la scoala foarte rar si atunci cand o fac e foarte natural.
Eu adopt un look cat mai natural, nu folosesc fard, doar fond de ten, creion kajal, mascara si un ruj culoarea buzelor, sau un balsam de buze!
Insa, avantajul meu este ca sunt la facultate, si nu sunt nevoita sa mai ascult parerea profesorilor privind machiajul!
... P noi ne lasa sa ne machiem.adica.nu ne. a facut pana acum observatie.eu ma fardez cu un chocolatiu, rimel, fond de ten, corector, lipggloss.Cum sa. ti zic:Natural:*
Pai simplu culoare ochilor mei este caprui asa ca ma dau cu un pic de rimel creion de ochi pentru contur, machiaj de culoare albostru dar deschis luciu d ebuze roz si paprul mil coafeaza mama in fiecare dimineata.profesorii nu spun nimi pentru ca invat bine si nu au ce comenta
Cat mai natural.crede-ma k vei fi mai apreciata... daca ai cosuri te poti da cu creion corector sau ceva de genu, dar in rest un rimel si creion. dar sa nu uit de buze.sunt fosrte importante.sa nu fie crapate.si la scoala nu cred ca nu ne da voie chiar cu un balsam de buze
Pai.la noi nu mai zice nimeni nimic .Insa eu ma dau cu fond de ten si corector doar in zilele in care este 'imperios necesar' fard de o culoare neutra(crem, bej, cafeniu etc)iar in coltul extern al ochiului putin maro inchis.dar putin...dau cu putin dermatograf/tus pana la jumatatea pleoapei.rimel folosesc rar pentru ca am genele lungi si arcuite blush de o nuanta 2 mai inchisa decat tenul[adica un bronzer] si gloss transparent...:*
milkyway2000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: