| olijertiu a întrebat:

Cum va imaginati in viitor? Cum va fi casa, sotul/sotia si copii? >8-

7 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Hi... ce-mi plac intrebarile astea:d
Pai peste cativa ani. 10-15.
Visul meu...sa am o casa in oras si una la tara.Casa aia din oras se poate inlocui si cu apartament.
2 copii... 1 baiat inainte si dupa vreo 2-3 ani o fata.Am sa fiu cea mai buna mamalaughingMi-am pus asta in cap.
Am sa am un sot bun, cu care sa ma inteleg, sa reusim impreuna sa avem o familie frumoasa si implinita, si de ce nu o afacerethinking Sa facem impreuna tothappy
In vacante sa venim la tara, pe la parintii nsotri cu nepotiilaughing
Ce poate fi mai frumos de atat?
Dar cred ca trebuie` sa ma opresc din visatlaughing

| beautifulkiss a răspuns:

Buna pai ma imaginez ca fiind avocata, cu o casa la curte cu etaj, cu gradina, cu tot ce-i trebuie+caine si pisica doarece iubesc animalele foarte mult.
Vreau sa am un sot iubitor, sa ma inteleaga, sa ma protejeze, sa fie harnic(nu sa munesc eu de una singura), sa aiba bun simt, glumet.
Copii in primul rand vreau 2 fete una mai mica si una mai mare.Copii sa fie ascultatori, cu bun simt, silitori, buni si sa invete bine pentru a putea ajunge cineva in viata.

| Rustin a răspuns:

Sotia jegoasa si prosta cu multe pretentii si casa o cutie de carton

| rrarres a răspuns:

O casa mare rau in USA si 2 copii si o sotie normallaughing. Fundita?big grin

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Pe viitor vreau să fiu o femeie împlinită şi fericită/Vreau mărit din dragoste cu un bărbat pe care să îl iubesc/Şi să mă iubească/Să mă înţeleagă/Să mă respecte/Să-mi ofere protecţie şi siguranţă/Aş dori ca în viitor să am 2 copii ai bărbatului pe care îl iubesc/Şi să am fericire pe deplin/Aş dori să am un servici stabil/Pentru a avea ce le oferi copiilor/Să aibe tot confortul/Şi 2 părinţi care să îi susţină în tot ceea ce fac/Vreau o familie ideală în viitor.../Acum vreau doar să îmi împlinesc idealurile...

| Denisa a răspuns:

O vila mare cu o curte foarte mare acoperita cu gazon iar in spatele casei o piscina. Ma vad cu o masina scumpa si o cariera de succes. Cu un sot iubitor si harnic si cu 3 copii ascultatori.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Viitorul... day dreaming interesanta intrbarea ta...
Ma gandesc ca vor fi alt fel de oamani, vor fi schimbati si sper din tot sufletul ca in bine. Mi-as dori sa ajungem si noi la nivelul celor din strainatate aproape din toate punctele de vedere, ar putea investii banuti frumosi, dar nu au cap sa gandeasca normal...am vazut atatea terenuri pustii in tara noastra chiar in locuri vizitate, dar din pacate nimic...
Casa mea?! Mi-as dori o casa modesta, nu vreau vila, sotul va fi un om extraordinar atata timp cat eu imi voi indeplinii sarcinile de sotie model happy Il voi astepta acasa cu sufletul la gura, asa cum asteapta un copil o jucarie, nu va apuca sa intre bine in casa ca-l voi imbratisa cu-atata adorare... s. a. m. d.
Mi-as dori doua fete gemene big grin cer cam mult, nu?!hee hee Copiii vor fi singura comoara, cea mai de pret, din viata noastra... Sunt o persoana iubitoare si romantica. Asa ca nu voi fi o sotie rea si plictisitoarehee hee
O zi faina in continuare si La Multi Ani! happy