| Alinna20 a întrebat:

Cum va inchipuiti peste 15 ani? Funda raspunsului care ma atrage!big grin

Răspuns Câştigător
| shinestar03 a răspuns:

Hmm...imi inchipui masini zbuartoare, telefoane cu care te poti teleporta si transmite mesaje pana pe Jupiter, extraterestrii sa se imprieteneasca cu oamenii, haine extravagante (in genul Lady Gaga) acum: peste 15 haine normale de mers pe strada, roboti care sa faca oamenilor pe plac....eehh prea multa imaginatie, nu?laughing Funditapuppy dog eyes

3 răspunsuri:
| dydysweet a răspuns:

Acum am aproape 15 ani si peste inca 15 ani am sa am 30. pai nu stiu foarte bine cum o sa fie atunci dar daca las realitatea pentru cateva minute pot sa zic ac m-as vedea directoare la o firma de moda sau ceva de genu, parfum, undeva unde sa pot purta haine elegante, tocuri etc.sa a,m o slujba care sa sa-mi permitasa-mi fac toate mofturile si bineinteles ma vad alaturi de un barbat dragut,chipes,bun,ceea ce este cam greu sa gaseti in ziua de azi dar cum tiam spus asa imi doresc eu,asta nu inseamna ca asa se va intampla sau cine stie,doamne ajuta,,din punct de vedere intelectual am sa am un bagaj mult mai mare plin de cunostinte si experiente,si fizic, ma vad cam cum sunt si acum, micuta de statura cu parul castaniu, ochii verzi, doar putin mai matura, cam asa ma vad eu dar cine stie ce o sa se intample peste 15 ani

| MyDiana a răspuns:

Mai, peste 15 ani as vrea sa fiu tot asa de zăpăcită si te optimista, vreau sa am cel puțin un copil, vreau sa treaca criza si sa prosperam ca tara, sa redevenim ce am fost odată (in afara de comunism), sa nu mai existe bătaie de joc in clasa politica, copiii noștri sa aiba șanse..am deviat, nu e asa? deci in concluzie sper sa nu ma amărască viata...si sa fie mai bine...

| shinestar03 a răspuns:

Mercy...pwp:*

Întrebări similare