Nu esti departe de mine pustoaico si eu am ceva probleme cu ai mei
Tot ceea ce fac nu este bine, mereu gresesc si parca n-am nici dreptul la o noua sansa; atunci cand ai o varsta si esti in stare sa iei niste decizii, ti se pare penibil ca mama sa decida pentru tine, ea sa i-a initiativa, iar tu nu esti decat o papusa condusa din spate; eu una m-am saturat de acest lucru; acum nu ma mai mir de ce saracia tinerilor nu le mai place acasa; pai cum naiba sa-ti placa cand zbori din scandal intr-altul, cand nu poti sa spui nimic, pentru ca daca spui ceva ti se spune ca esti obraznic si ca de ce comentezi? pffff...este greu!
Nu-i urasc, insa uneori chiar trec masura cum mai poti sa ai pofta de viata cu asemenea incidente?!
Sacrificii au facut si ai mei, si sincer, mai bine nu le faceau; stii de ce? pentru ca acum imi scot ochii cu ele
De regula, cand incep astfel de evenimente, ma iau si plec de acasa, ma duc sa ma plimb...fa cu tu la fel; te ajuta mult acest lucru, te mai relexezi
4bb4,merci pentru raspuns
Nu mai am de spus decat ca e nasol si m-am saturat! Imi vine sa ma fac mica mica de tot si sa nu-i mai vad, sa nu-i mai aud sau si mai bine sa ma duc undeva sa nu ma gaseasca vreo 2 luni!
Buna. Mda, am citit si sa stii ca nu esti singura in aceasta situatie. O mare parte dintre adolescente patesc exact la fel. Iar asta, pentru ca parintii considera ca inca sunt niste copii care nu pot face fata singuri vietii. Ei nu vor sa fie spectatori in viata ta, ei vor sa fie chiar...regizorii(ca sa zic asa). Okai, calmeaza-te. Vorbeste deschis cu mama ta sau bunica (care reactioneaza mai bine si e mai intelegatoare) si spune-le exact ce crezi. Stiu ca e greu, dar te vei simti mai bine dupa ce vei discuta cu una dintre ele. Daca nu reactioneaza bine, nu te lasa. Impune respect. Nu incerc sa zic ca ar trebui sa fii obraznica, niciun parinte nu vrea asta dar pur si simplu spune-ti punctul de vedere. Inca ceva: Esti cumva majora? Daca da, mentioneaza si asta cand vorbesti cu ele si le vei pune pe ganduri.
Succes! >
Si am trecut si inca trec prin asta si e foarte greu sa stii... dar in fond parinti iti vor doar binele chiar daca sunt cicalitori. ei vor sa va maturizati si sa invatati ce ei nu au putut ca prin noi sa isi vada visele implinite de accea noi facem ce spun ei si sa va dau un sfat prietenesc. faceti-le cat mai multe bucurii parintilor si bunicilor vostri pentru ca nu se stie cand o sa ramaneti singuri si pe urma ce o sa faceti?
anonim_4396 întreabă: