| HoMiE a întrebat:

Cum va organizati o zi de scoala?

Răspuns Câştigător
| Adredemesconf a răspuns:

Buna!
Pai eu sunt in clasa a 8-a, si invat dupa-masa.
Pai acum la inceput de toamna ma trezesc pe la 8-9 si iau micul dejun, apoi imi scriu temele si restul timpului pana la 11 (daca am ore de la 12) sau 12 (daca am ore de la 13) stau la calculator si mai fac putina curatenie. Apoi mananc, imi pregatesc ghiozdanul, ma imbrac si plec la scoala.Cand vin acasa mananc, apoi ies afara pana pe la 8-9, ma mai uit la TV, imi pregatesc hainele pentru scoala de maine (mi le pregatesc de seara ca sa vad daca sunt murdare hainele care vreau sa le iau si le spal in masina de spalat ca sa le pot lua a 2-a zi) si apoi ma culc.Si tot asa.Dar iarna e atcumva happy :
Ma trezesc pe la 7-8 si stau in pat la televizor si iau micul dejun, apoi strang de prin casa si imi scriu temele, apoi stau la calculator pana trebuie sa plec la scoala (daca mai apuc, caci uneori am multe teme si nu mai am si timp de stat la calculator) si plec la scoala (dupa ce mananc). Cand vin de la scoala mananc repede ceva, si plec afara daca am cu cine sta, daca nu merg in casa si imi scriu jumate de teme (ca sa fiu mai libera dimineata) si ma uit la TV.
O zi frumoasa!

1 răspuns:
| Dina a răspuns:

Hm.nimic deosebit, doar multe multe teme.