Pai.craciunul o sa il petrec acasa in familie este cel mai frumosiar de revelion la munte in Bran cu prieteni distractie la maxim. Sper sa fie multa multa zapada
Craciunul o sa-l petrec in familie, iar de Revelion ori chem cateva prietene la mine, ori ma duc eu la ele, inca nu am stabilit nimic.
Craciunul cu familia, revelionul cu prieteniiOricum, nu o sa fie asa cum mi-am dorit eu, dar acum asta este
by daii
Neata :**
Craciunu` in familie la munteeeee
iar Revelionu` vreau sa il petrec singura sa ies din casa da` vad eu. oricum singura.
Po mie imi place sa imi petrec cu familia dar si cu prieteni anul acesta sigur o tin cu toata gask, imi place sa ma duc la colindat sa impodobesc bradul sa ne plimbam cu samile prin comuna si sa privim casele impodobite ador Craciunul
Avem de gând să îi fac o surpriză prietenei mele şi să mă duc la ea dar acum că nu mă mai înţeleg bine cu ea nu ştiu cam ce o să fac dar sigur o să fie bine...
Sarbatorile de iarna le voi petrece alaturi de familie(cel putin de Craciun), de Revelion cred ca voi merge cu prietenii la munte, dar nu sunt sigura.
milkaCappuccinca întreabă:
user449549 întreabă: