In vacante ies la plimbari in oras... iar in timpul scolii nu prea am timp liber. teme, teze, teste alea alea
Difera doar faza cu sculatu' (in timpu' scolii la 6:30, iar in vacanta "cand vrea muschii mei")
Buna!
In timpul scoli sunt cam aglumerata Teme...invatat Ies cam rar la plimbare Mai stau pe mess cand termin de invatat...citesc Stau la tv
In vacanta e minunat Ies toata ziua afara Merg la cumparaturi Stau pe net, la tv...
Sunt half dead, m am pricopsit cu o gripa urata si stau de 5 zile in pat, dorm non-stop, oricum vacanta e pe terminate, chiar astept cu nerabdare ziua de luni sa parasesc resedinta, dar pana atunci se pot intampla multe . PS. poate imi depasesc ultimul record 39 cu 5. ^^
In vacante sunt afara liberaa, uneori chiar si in weekend-uri, dar in timpul scolii foarte aglomerata, abia ca pot ca deschid calcu'
Ehhh...multi va sculati m'ai devreme, eu ma scol pe la 10 si in timpul scolii in vacanta imi planific totul, adica azi am chef sa stau pe net all day, maine ma ocup de gatit, poimaine merg la bunica'mea pe dupa blocuri, insa pe frigul asta nu ies nicaieri, asta la vara!
cand merg la scoala...pai,dorm pana la 9-10-11 ma imbrac, plec pe la 7 ajung acasa, ma m'ai it la tv, m'ai intru pe net si m'ai si invat pana pe la 12
bafta
Decebal întreabă:
Andrei67y5 întreabă: