Greu cu viata de adult si te inteleg sa stii...Si eu bag 9-10 ore de munca zilnic ( si nu mai pun cele 2-3 ore petrecute prin trafic ), ma chinui sa invat de unul singur o a doua limba straina ca imi trebuie ca sa avansez in cariera, incerc sa imi fac timp liber si pentru sport, incerc sa am grija cu stresul ca imi cam scartaie putin sanatatea in ultima vreme si am cam neglijat-o pana la varsta asta complet... timp liber in general nu prea am, as avea doar daca mi-as da demisia pana as incepe alt job iar cand vine weekend-ul sincer nu am energie sa ma ridic din pat in 90% din cazuri. Putinul timp liber pe care il am il petrec cu familia, mai fac putin sport, citesc si invat la franceza. Din pacate suntem in ceea ce se numeste the rat race. Daca te ajuta cu ceva, sa stii ca nu esti singur my brother, suntem milioane. Ai grija totusi de sanatatea ta fizica si psihica pe cat posibil deoarece o singura viata avem
Depinde cat de mult, daca muncesti 8 ore ai timp de facut lucruri, daca bagi 12 cam greu, am bagat mult timp 12 si nu mai aveam timp de sport, aveam mai multi bani dar nu si implinire sufleteasca, am renuntat la 12 ore, sambete daca se lucreaza bag, in rest in cursul saptamanii o las mai usor si ma ocup de pasiunea mea. Fa-ti timp, nu baga suplimentare grupa mare, eventual schimba locul de munca daca e prea solicitant si nu mai esti bun de nimic cand ajungi acasa.
Eu am timp liber in weekend
ce fac insa in timpul meu liber ma priveste doar pe mine
Pai, muncesti 8 ore pe zi, dormi 7-8 ore si tot iti mai raman 8 ore sa te relaxezi si sa faci altele.
Apoi, mai sunt 48 de ore libere in weekend.
Cum poti afirma ca nu ai timp sa traiesti, cand practic muncesti doar 40 ore doin 168 de ore cat area toata saptamana?
Cred ca nu stii sa-ti prioretizezi munca si restul activitatilor de peste zi, pana te culci, fiindca nu face sens ce spui.
In timpul săptămânii nu mai apuc sa fac nimic. In weekend in ultimă vreme doar strictul necesar.
De luni până vineri 12 ore de muncă. Duminică și sâmbătă ma rog la Dumnezeu și merg la biserică și ma plimb tot orașul cu bicicleta apoi învăț căci am o grămadă de învățat la locul de muncă am mari responsabilități muncesc într-o fabrică de tăiată carne de animale vită porci oaie miel a-și pune câteva poze dar nu cred că-ți va fi bine să-le vezi. Nici eu nu suport să-le văd in halul ăla... Apoi ma ocup de expediția lor țară locație orașul iau legătura cu clienți și le cer adresa și toate informațiile și ce fel de marfă își doresc câte kilograme și se vinde sutele de tone in fiecarea zi fabrica are pe puțin 180 de angajați. In timpul liber merg la biserică la tatăl meu Dumnezeu nu-mi petrec timpul ne folositor și aiurea pe stări sa hulesc prin locuri murdare și pline de ne folos nu-mi doresc o așa "viață". abia aștept sa fie mâine mâine să merg la muncă o dată. Sunt și de ai noștri in fabrică români da se mănâncă între ei nu suntem uniți deloc este ură multă între ei.
Ar fi cazul sa mai cunosti si baieti sau fete de varsta ta cu care sa iesi la plimbare nu doar cu parintii caci nu ai 12 ani
nu esti un caz unic, am un fel de rude (veri indepartati) si aia la 30 de ani ies in oras cu parintii i-am vazut de 2 ori deci nu e pe banuiala
succes
Schimba meseria, alta variantă nu e. Chiar dacă câștigi mai bine acum, stresul si oboseala te ajung din urmă.
Cunosc câteva persoane care au muncit in Italia ani de zile sa isi faca case in Romania, sa isi faca un rost, au tras greul acolo, muncă multa mâncare puțină si mereu aceeasi. Cand au revenit în țară cu gândul că totul este bine, au dat de alte probleme. Și-au vândut casele sa se vindece si tot degeaba...
Viata nu inseamna doar bani.