Hmm.patratele dar nu cuburi .adica daca are abdomenul lucrat nu face nimic dar sa nu faca exces de muschi ca nu imi place .
pana al urma nu conteaza abdomenu' ci ceea ce are in capsor
@Bubulina, nu iti plac baieti cu abdomen.. dar ce sa aiba, un geam care sa li se vada ficatu?
@Psiholoaga...
Nu prea ma atrag tipii dusi la sala, plini de muschi si cu un abdomen pe care sa sparg nuci. De fapt, cred ca am chiar o slabiciune pentru barbatii cu putina burtica. Putina nu inseamna sa nu il pot imbratisa, dar nici sa aiba doar fibra musculara si piele.
Brr, a doua poza e horror, cum zice un amic. Nu ai specificat dintre paros si chelios. Fac un efort si il prefer pe tipul cu muschi si fara par, decat pe ala cu burtica si padure!:-s
Acum imi plac cei cu patratele, dar sunt sigura ca atunci cand m-oi marita o sa-l iubesc oricum. Fetele nu`s chiar asa pretentioasa daca stiu ca sunt iubite.
Dar ia sa-i intrebam pe baieti... voua cum va plac fetele? 90-60-90 sau merge daca are putina "sunculita"?
Patrateleee...cui nu i-ar place? Dar eu am avut si un gagic mai pufos, deci nu conteaza pentru mine numai cum arata, daca are muschi sau nu
Buna. patratzele. eu consider ca arata chiar bine. si e multa munca.ca sa ajungi la asa rezultat.
Sport. sport si iar sport. deci respect pentru toti care au`
Hm...nu.mi plac extremele
trebuie sa fie un abdomen plat bine lucrat.insa nici pufos(moale) si nici excesiv de musculos
Daca asa e atunci ce v-ar place
http://www.europafm.ro/......-0-192.jpg
http://4.bp.blogspot.com/......ta+005.jpg
Ce mai conteaza daca are patratele, rombulete etc? important e sa te iubeasca, sa te respecte, important e ceea ce are in cap.de ce se pune atat de mult accent pe aspectul fizic si nu pe cel interior, pe sufletul pe care il are respectivul tip?
Sincer, nu ma dau in vant dupa baietii musculosi.
la mine conteaza sa ma iubeasca, sa fie inteligent, sa i pese de mine.
adevarul e ca nu prea tin cont de aspectul fizic. adica nu atat de mult incat sa mi placa patratelele si chestiile astea.
De ce puneti accent asa mult pe "patratele" sau abdomen sau mai stiu eu ce? important e sa iubesti cu inima nu cu mintea si sa il iubesti pentru sufletul lui bun si curat... nu pentru cate ore a lucrat la sala dar el sa fie un mitocan si sa nu te respecte
Pai...asa cum e uby......nu conteaza k are sau nu. dar sa nu aiba burtik mai mare. k atunci il trimit la sala... dar cel mai important e intelegerea si sufletul:p
In orce caz. a doua e de-a dreptul scarboasa... exista atatea metode de epilare. dar nha. poate fi el barbat si mai in varsta sau stiu eu... dar nici chiar asa...
Mha deci sunt baiat si crede-ma ca nici nu-s sunt gras nici nu am multe patratele... da fii antena si uite cum sta faza... la ce va trebuie PATRATELE... voi CAND faceti sex. faceti sex sau jucati x si 0...
Pentru mine barbatii cu "patratele" si femeile cu labiile, fesele si sanele pline de silicon is tot una, mi se par libidinosi(un cuvant care il folosesc foarte rar si doar atunci cand imi manifest dispretul pentru ceva). si nici barbatii parosi nu-s mai prejos.am noroc de un barbat care nu are patratele, care nu are nici burta "moale", nu are nici par mai mult decat necesar.gata-gata,n- am vrut sa jignesc pe nimeni, mi-am dat doar cu parerea. ceea ce e prea mult e un surplus, asa si cu muschii!
BiancaMrrr întreabă:
Johnny_3797 întreabă: