Chiar ca esti critic mah!
Mie-mi plac fetele care au decolteul ca al tau. Ah, si care-si fac poze la web sa arate bine. Era sa ma chiorasti. Apropo, cat ai stat sa-ti umfli decolteul ala?
@flav...sanii sus k pentru poza si buzele tuguiate(vesnic suparata)...km asa se sta la poza mai nou
sincer nu stiu ce raspuns astepti u draga iulia la intrebarea asta?
Eu ti-am raspuns la intrebarea aia in care ziceai ca te iubesc mai multi baieti. daca ai inteles. e super bine, daca nu, mai descifreaza.
Si ca sa stii, imi plac fetele tántáloaice.care habar nu au pe ce lume tráiesc
Nony chiar nu am inteles raspusul la cealalta intrebare imi explici si mi te rog
Am un sfat pentru tine acum daca vrei sa ma asculti daca nu tot bine.am citit intrebarile tale majoritatea sunt despre baietii o sa iti dai seama din experienta mai multe despre baietii nu prin intrebari din astea.si cred ca au mai fost intrebari ca ale tale puse.
Whaitwing apoi ce intrebari vrei sa pun? vai draga ce culore sa imi vopsesc unghiile? te rog
Doua urechi, doi ochi, o gura, par in cap, doua maini, doua picioare, doi sani. Si cam atat si restul se stie.
Skumpiko, la tine messengerismul este intr o faza destul de critica.
invata mai intai sa scrii
white asa se scrie, nu cu a
+ ca WHITEwings are dreptate. teoria ca teoria... dar tot practica te invata mai bine.
deci mai lasa messul ...get a life!
si intrebarea s a mai pus...ar fi trebuit sa te uiti mai intai
O sa las messu pentru ca nu vreau si nu vb lasfel dde bine ca voi romana pentru ca eu locuiesc in spaniashi am uitat cateceva am facut dor 2 clase in romania de unde vreti sa scriu corect
?
Salutare! In primul rand credincioase... si odata cu credinta vin si celelalte lucruri!
Stiu si eu ca white este in engleza da lasati-ma ca si voi mai incurcati cateodata tastele
Da spuneai ca limba romana nu o sti asa de bine dar cu " limba" messengerului stai foarte bine
anonim_4396 întreabă:
croissant întreabă: