| Zmeura a întrebat:

Cum va recuperati dupa o despartire?

3 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

In primul rand analizez situatia. Imi dau seama cat am gresit eu si cat a gresit partenera. Fii sigur ca o despartire tine de aspecte ale ambilor parteneri. Nu poti spune ca e doar vina celuilalt. Chiar daca tu ai pus suflet si el nu. Daca aveai mai multe calitati ar fi tinut la tine si nu ar fi renutat la relatie. Trebuie mereu sa fii constient ca poti imbunatati cate ceva la tine. Nu are rost sa te minti si nici sa minti partenerul daca o relatie nu are sens. Daca o relatie se incheie recuperarea inseamna tocmai acest proces. In loc sa imi plang de mila si sa incerc sa o recuceresc folosesc acest timp pentru a -mi da seama ce greseli a facut ea si ce defecte avea. Asta pentru ca sa nu accept aceste lucruri la viitoarea partenera. Totodata vad si cum am gresit eu in relatie si ce trebuie sa schimb la mine. Important este sa te gandesti la viitor. Sa te axezi pe o viitoare relatie. Daca ramai in trecut si plangi si te consumi nu rezolvi nimic.

| Petronela a răspuns:

Incerc sa uit tot, ascult muzica lenta care sa ma alinte si sa pot da uitarii tot

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing
Golindu-i cardul tataluilaughing.
Haine, accesorii, inghetata si vreo 10 carti bune!

Întrebări similare