Depinde de materia la care obtin nota respectiva, de ex daca la matematica obtin nota 7 sunt fericita maxim dar daca obtin nota la o materie la care stiu ca puteam mai mult ma oftic putin, oricum nu conteaza atat de mult notele
Exact.Dar in subconstientul nostru, ne cam roade acea nota mica
Pai cand iau un 10 ma bucur si sunt mandru. Iar cand iau sub 7 sunt trist si nu prea mai vorbesc cu nimeni... FUNDA ?
Daca iau 10 la o materie grea sunt cam 30 de secunde mandru de mine si bucuros si dupa aceea imi revin iar daca iau sub 7 nu ma supar si raman calm poate doar daca as lua 3 2 sau 1 m-as impacienta.
Daca e 10 :Bitch please, I'm fabulous
Daca e 7( sau sub 7):Bitch please, I'm still fabulous
Bine ca depinde si de materie, dar in general asa e
Jesus.
Care'i legatura?
Cand iei o nota mare esti fericit.E normal. Cand iei o nota mai mica, nu esti.ITi dai seama ca puteai cam mult.Esti un tip indiferent, vad.Foarte bine.
Asta este partea frumoasa! daca ai fi numarat de la 1 la 10 in felul urmator: 1 2 3 4 5 6 10 8 9 7 te-ai fi bucurat la un 7
Uneori trecem prin momente dificile, foarte dificile... este de ajuns sa ne gandim ca astfel de experiente sunt cele care ne ajuta sa evoluam si putem zambi din nou!
Cand iau un 10, sunt fericita. Daca as lua 7 sau sub( desi nu am luat pana acum)cred ca m-as simti rau, as plange.Si probabil as evita calculatorul si televizorul mult timp!
Te pedepsesti asa tarE?
Nu este inca la liceu, nu?
Ba da sunt
Da.Pentru ca am luat nota mica, trebuie sa invat ca data viitoare sa nu mai iau
Atunci esti boboaca.
-.-
Stai linistita, nu rad de tine.
Andrei67y5 întreabă: