Sper doar sa nu dorm din picioare la discursul directorului si sa nu imi vine sa vomit de la atata pupat si mintit ca ne era dor de altii
Eu mă simt ciudat. Parcă vreau şi parcă nu vreau. De ce vreau? Pt că vreau să văd cum e în a 9a. De ce nu vreau? Pt că nu mai am aceiaşi profesori şi colegi, nu cunosc pe aproape nimeni şi nu sunt chiar sociabilă de felul meu şi mi-e ft frică de testele iniţiale, căci nu m-am pregătit şi nu aş vrea să încep cu stângul. Şi în plus liceul la care am intrat este renumit pentru severitatea profesorilor, aceştia având aşteptări mari.
Uff...Am emotii, nu stiu cum o sa dorm la noapte.Acum sunt foarte nelinistita, dar ma gandesc la momentul cand voi pasi in curtea scolii si ma voi simti de parca nici nu a fost vacanta vreodata.Sunt nerabdatoare sa ma intalnesc cu unii colegi si sa le cunosc pe noile profesoare de muzica si germana.
Abia astept ziua de marti, cand voi impartasi pareri despre prima zi de scoala cu varul meu[boboc la liceu] si cu verisoara mea[boboaca in clasa intai].
misauratcuviata întreabă: