| Pitic a întrebat:

Cum va stapaniti sa nu omorati in bataie o persoana care va intinde nervii la maxim?
Eu nu ma pot controla, nu sunt o persoana dujmanoasa, daca ma cert cu cineva si isi cere scuze sau daca vad ca incerca sa remedieze situatie nu e nici o problema suntem cei mai buni prieteni. Dar este o fata care ma enerveaza la maxim, isi da ochii peste cap se uita in figuri, se crede importanta, pe conturile de socializare isi pune tot felul de texte cum ca e superba e printesa, se lauda singura si nu o suport, si numele ei cand il aud apuca niste nervii.
Este o simpla cunostinta cu, care m,am certat pentru ca m,a jignit fara sa ii fac nimic,
Dati-mi un sfat va rog nu stiu cum sa mi,o scot din cap e atat de enervanta si figuranta si increzuta si alte calitati cu care se mai cunoaste ea,
Spuneti.mi ce sa fac, am incerca sa nu o bag in seama sa nu ma mai gandesc la ea, nu functioneaza.
Am incercat sa gasesc motivul pentru care o urasc asa tare. l-am gasit, sunt geloasa pentru ca prietenul meu a placut, o mai de mult, ma enerveaza pentru ca e fitoasa si increzuta si are un tupeu nesimtit si se crede asa frumoasa, este recunosc este frumoasa si ar fi si mai frumoasa daca nu ar avea un carcater asa infect.

Răspuns Câştigător
| FaraIdeiDeNume a răspuns:

Cei mai multi vor spune : Iarta, asta e calea, imprieteneste-te cu ea.
Eu iti spun atat : UMILINTA! Cum ea te-a umilit pe tine, umileste-o si tu pe ea! Odata ce ii vei comenta si ii vei scoate defectele si mofturile in fata o sa se potoleasca o vreme, iar ceilalti iti vor da dreptate. Si eu am patit LA FEL! Toti se linguseau pe langa ea dar cand am umilit-o, cand ea se astepta sa sara cineva sa ma opreasca ei au zis : ARE DREPTATE! Bafta multawinking!

2 răspunsuri:
| IloveME a răspuns:

laughing
Incearca s-o ignori! Cu astef de persoane asa increzute nu are rost sa -ti bati capul! se cred inancazables si nu este deloc asa!
Si eu sunt cam in aceiasi situatie, doar ca acea persoana este mai urata ca mine, poate si din cauza varstei are 28 de ani,dar se crede perfecta! jur imi vine sa rad de cat deproasta poate fi aceasta persoana! o ignor si stiu ca o doare! vad ca vrea sa fie ca mine,incearca sa aiba aceiasi prieteni,mi-a dorit prietenul,a incercat sa ne desparta cu orice pret,clar nu a avut acces,intotdeauna camd ies din casa ies aranjata, de obicei n intalnim, ea mereu se imbraca sport aceiasi adidasi d cand o stiu, dar in mintea ei este cea mai frumoasa si cea mai sexy fata! ii dau pace, daca te pui cu prostul esti mai prost ca el!
Ai dreptate un caracter infect!

| AtateaConditii a răspuns:

Si pe mine ma enerveaza multi si as vrea sa am tupeul tau sa ii bat, oricat mai enerva nu pot sa dau in cineva. Dai una de sa ii sara mecla daca te mai provoaca. Unii au ceea ce altii doresc si nu folosesc. ASA CA PROFITA DE TINE si dai de sa ii sara capacele.