| BlueDreams a întrebat:

Cum vad ca asta e un subiect destul de discutat pe aici, va pun si eu o intrebare. Ce parere aveti despre cap de mopcrying (Justin Bieber). Gasesc mere intrebari referitoare la el, exemplu "Cum pot sa vb cu JB" sau;; Cum pot sa devin iubita lui JB", etc. fetele astea sunt absolul obsedate si inca nu inteleg ce vad la Biberon astalaughing. Deci voi ce parere aveti?

Răspuns Câştigător
| andre2726 a răspuns:

Sunt cam de aceeasi parere intr-adevar are voce faina si e destul de dragut dar NU e chiar asa cine stie ce inacat sa fie asa de adorath ce nb

7 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

E comercial+il are pe marele Usher in spate+are fata aia de lesbiana iesita la agatatwinking

| Lora a răspuns:

laughing)) is mici si e un ideal al lor

| narcisa a răspuns:

Mie imi place cum canta si mi se pare dragut dar nu sunt obsedata dupa el.
si mie mi se par stupide aceste intrebari.

| Doddel a răspuns:

O sa creasca si o sa spuna ca e un fatalau. nu gandesc prea mult acum

| Doddel a răspuns:

O sa creasca si o sa spuna ca e un fatalau. nu gandesc prea mult acum. le trece

| Anduciu a răspuns:

Uff, inainte nici nu voiam sa aud de el, mi se facea sila, dar acum imi e total indiferent.Nu am nimic cu fanii lui atata timp cat nu-mi baga mie pe gat muzica lui sau orice alte chestii legate de el.
In legatura cu fetele obsedate, sunt doar niste fetite care traiesc intr-o lume paralelalaughing. De exemplu, am raspuns la o intrebare care se referea la id-ul lui Justin Bieber. I-am raspuns fetei respective ca am id-ul, dar trebuie sa dovedeasca ca il meritarolling on the floor.
Dupa cateva zile, priesc un mesaj de la o fata care a vazut postarea, intrebandu-ma ce trebuie sa faca pentru a obtine id-ul lui Justin Bieber.raised eyebrows

| oriflame2010 a răspuns:

In primul rand si eu il urasc pe copilul ala din rasputeri:d
din cauza ca sunt asa revoltata pe el si pe copilele obsedate de el am eu asa de mare punctaj la "stupid"
laughing