Un adolescent? Pai depinde de fiecare adolescent, sunt uni mai maturii si uni mai copilarosi. Daca este unul copilaros o vede ca pe o joaca, de fapt totul este o joaca, totul in jurul lui este ceva care nu vede clar ci ca pe o distractie, cred ca totul se poate face si au o pshihologie aiurea tare, au principii gresite si tot asa. Unul mai matur mai relatizeaza ce este in jurul lui, are principii mai serioase si mai inteligente, are o pshihologie la un nivel mai ridicat fata de alti copii mai copilarosi, este mai realist si copilaria o transforma in ceva mai putin distractiv complicandusi viata prin a se gandi la tot feul de lucruri de viata (lectii de viata), el incearca sa inteleeaga viata si ce se intampla pe parcursul ei, intr-un fel si-o cam distruge pentru ca un adolescent prea matur isi iroseste copilaria finca ei nu mai vad ceva distractiv prin tot felul de jocuri de copii si incearca sa fie cat mai maturi posibil ajungand sa gandeasca ca un om matur, asta in rare cazuri, desi acesti adolescenti par cam ciudati (la cei care sunt foarte maturi ca un om in toata firea) ei sunt chiar inteligenti pentru ca ei daca nu se mai gandesc la chestii de viata, mai exact la lectii de viata, ei incearca sa invete si sa acumuleze o experienta de viata cat mai mare. Acum multi copii din ziua de azi zic ca sunt experimentati si au experienta de viata dar nu e chiar asa, mint, nu sunt asa multi adolescenti maturi veritabil, uni incearca sa induca in eroare cateva persoane ca ei sunt maturi pentru a castiga ceva dar de fapt tot un copil este. Eu ti-am zis pe scurt ce era de zis, oricum de vb e mult de vb si explicat dar e prea mult de scris. Sper ca te-am ajutat. Funda? Plzz
Salut! :*
Ca pe un lucru minunat, fara griji, fara munca, fara confruntari cu problemele vietii.[unii]
Ca pe un chin, nu sunt angajati nicaieri deci nu au banii lor, nu se inteleg cu parintii, simt ca prietenii ii tradeaza, se simt singur intr-o lume rea.[altii]
Si mai sunt o categorie carora nu le pasa de nimic...
Bafta! :* >
Plictisitoare
Fara scop
Dar de la 12 ani in sus e super tare Dar la 16 e bestial.
Depinde. Unii o vad ca pe ``un vis frumos``, in timp ce altii o vad ca pe ``un cosmar``. Depinde de evenimentele intamplate.
Pai cred in unele momente o vede ca pe un obstacol de a ajunge ''mare'' dar majoritatea profita de copilarie pentru a nu-si asuma anumite greseli.