| denis57612 a întrebat:

Cum vedeti relatia dintre o fata slaba si scunda si un baiat inalt si mai plinut(1, 78 si 85kg)?

8 răspunsuri:
| IsabelaIssa a răspuns:

Stiu personal 2 cupluri asa, la extreme, dar lor nu le pasa ce zice lumea si cum ii vede, ci cum se inteleg ei. Asta e important, pentru ca nu pentru lume traiesti, nu iti alege nimeni pe cine sa iubesti.

| OnuOnulică a răspuns:

O relatie frumoasa happy
Atata timp cat ei 2 se iubesc nu ar trebui sa conteze aspectul fizic.

| neutrino a răspuns:

Foarte interesanta, iar el nu este plinut, ci grasut.

| Sociopat a răspuns:

Se uita lumea la voi pe strada si primul lucru care le vine in minte e "O rupe-n doua."

| SweetMinion a răspuns:

Eu una nu vad problema.Greutatea,inaltimea,varsta si banii sunt doar cifre, care nu trebuie luate in seama.

| Rauldor a răspuns:

Ce contează cum vă percepe lumea când vă afişaţi împreună,adică vede o fată slabă, scundă şi un băiat înalt, plinuţ.Nu doar fizicul contează, ci înţelegerea, iubirea, respectul, şi potrivirea în alte aspecte ale vieţii.Cred că te deranjează mai mult pe tine, nu pe el. Apropo ce gândeşte el despre faptul că îţi faci asemenea probleme?

| disconnectmen123 a răspuns:

HEy tu băiatul Nu contează cum arați dacă iubesti si nu te uiți in gura tuturor o sa fie bine

| Jessabelle a răspuns:

Vârsta, înălțimea, greutatea, banii sunt doar cifre. Dragostea nu presupune vreo cifră, vreo mască (machiaj/aracter) sau vreo regulă, dar ca de obicei complicăm ce e simplu şi ne gândim la toate chestiile superficiale.