| loola a întrebat:

Cum vedeti voi >lumea? [Eu o vad asa...]vad oamenii plangand, vad cum ard orasele,
suntem nascuti pacatosi, purtam doliu din nastere,
pungase inimi conduc lumea, hotie multa,
doar o imagine cereasca, mintea mea e sfanta,
nici un pistol la tampla nu sperie de sarac
Caci e un drac in orice om de viata saturat,
miscat de copiii care merg desculti pe strada
si suparat pe lumea care nu vrea sa ii vada,
copii abandonati, ii paraseste apoi si viata
si unii isi amintesc de ei doar cand sunt reci ca gheata,
unii mor de foame, multi cu destine scrise cad prada mortii
inecat intr-un ocean de vise mise
spui mereu ca viata nu e un lucru usor,
dar n-o sa mor acum cand muzica m-a invatat sa zbor,
o mama plange si-si blesteama zilele caci pe copilul ei l-au ingropat pastilele,
visele sunt facute doar pentru visatori,
drumul vietii nu-l vad cei ce au capul in nori,
n-o sa zburam la cer de pe patul de moarte
caci D-zeu ne-a smuls de mult aripile din spate...in loc de rugaciuni aud doar descantece,
si in loc sa aud copii razand aud doar scancete,
in loc sa vad pustanii in leagane cum se distreaza,
ii vad ascunsi de parinti dupa blocuri cum prizeaza,
cand erau mici invarteau bilele din carucior,
acum le invart in vene si vad cum se sting si mor,
sunt multi ca ei cu-n trecut sarac, n-au viata pe roze,
ajung la concluzia k viata s masoara in doze,
vezi ca raman doar poze in urma lor, doar amintiri
care te fac sa te lasi, sa incepi din nou sa respiri,
vad oameni care risca tot sperand ca va fi mai bine,
dar`s multi ca ei care asteapta trenul vietii intre sine,
e-o Romanie care iti da putine posibilitati,
nici nu ma mira faptul ca la noi sunt atat de multi hoti
cand visez cu ochii deschisi la o lume mai buna,
dar ramane doar un vis caci lumea toata-i nebuna,
sunt curios cum e Raiul ca sunt satul de atata Iad,
in jurul meu sunt doar suflete pline de ura care ard,
e un cosmar dar in mintea mea alta lume creez,
viata merge inainte, eu continui sa vïsez.ast parerea tha

Răspuns Câştigător
| andi a răspuns:

Si eu continuim sa visez si uneori raman cu visele...realitatea e cruda...astept si eu raiul... sper sa ajung si pe acolo, macar in vizita...

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Loola, tea-i pierdut fata? cei cu tine? ce scrii tu aici nu te caracterizeaza, si daca ma insel eu atunci.vesnica pomenire. ce-ai bre ai intrat in anul mortii ca de abia santem in anul boilor?

| Cryss a răspuns:

Eu sper sa am parte de ceva mai bun cand o sa mor happy.

pupimik
| pupimik a răspuns:

Cati ani ai? Treci printr-o perioada depresiva?
Imi pare rau sa vad ca unii asa vad viata. Trebuie sa invatam sa apreciem micile bucurii pe care ni le ofera viata...altfel...vom ajunge toti atarand de o franghie.
Ma simt in lumea lui Bacovia cand citesc cele scrise de tine.Ma simt un copil emo.

Bucura-te de lumea asta cat timp poti...ca pe urma.habar n-ai ce va urma. Ai o viata inainte... e prea devreme sa vezi lucrurile asa... oricare ar fi greutatile cu care te-a incercat viata.

| GreenSky a răspuns:

Asa de tragica e realitatea...

| AllenTJ a răspuns:

E cam ciudat, mi-a fost lene sa citesc tot, dar sincer cred ca ai niste depresii ciudate

Eu zic sa te linistesti, sa fi mai calma, ca viata e frumosa merita traita, si asa gandeste-te la o chestie :

Ai doar o sansa in viata sa traiesti, deci bucurate de ea.

PS: Nu ca toti dementii astia de pusti 14/15 ani care se omoara ca nu stiu ce au facut cu "iubiti lor". Deci ia un pahar cu apa si bucurate de viata, parerea mea tongue Cheers

| AllenTJ a răspuns:

Si un apropo, bine zis pupikmic tongue

| alexa a răspuns:

Km trista e viata pentru tine
eu zic k ar trebui sa te bucuri de momentele astea frum pe care ti le ofera si lasa. le pe alea rele in urma
pana la urma o viata avem si ar trebui sa "profitam"(in sensul bun al cuv)de ea...
serios
mi se pare ciudat ce ai scris
poate ar trebui sa te calmezi
sau poate treci print.ro perioada proasta.nu stiu ce sa zic
ai grija de u

| Nastia a răspuns:

Vad apusuri goale si reci,...
vad oameni nepasatori si rai, indiferenti si gelosi,...
vad zile calde, care ard suflete,...
vad baieti prefacuti si materialisti si fete tot la fel,...
vad bodeci jegoase si baruri,...
vad praf si murdarie,.
vad rautate si inselaciune,.
vad rasism si multa multa discriminare,...
vad iubire si incredere,...
vad moarte si revenire,.
vad inovatie si descrestere,.
vad tot ceea c altii nu vad, sau nu vor sa vada,...
vad doar ceea c vreau,.
vad doar ceea c pot sa vad,.winking

| psiholoaga a răspuns:

Parerea mea e ca atunci cand citezi si nu pui sursa se cheama plagiere, draga fata. E ilegala si imorala. Stati calmi, nu isi taie venele. Versurile sunt de la arssura-nascuti pacatosi. Tz tz, ce viata dura duci tu in cartier...

| AllenTJ a răspuns:

Iar psiholoaga cea mai tare! rolling on the floor

regis
| regis a răspuns:

Iti raspund cu un banc:
Doi fratiori - unul pesimist si unul optimist. Cel optimist era evident mereu multumit de toate, cel pesimist se plangea de orice.
De craciun, parintii vor sa le dea o lectie de viata. In dimineata de craciun, copiii se repezesc sa vada cadourile sub brad. Pesimistul primise o bicicleta rosie superba. Incepe sa bombane nefericit:
- Da, o bicicleta! Pana invat sa ma dau... si pe urma o sa am o pana, o sa trebuiasca sa ii schimb cauciucul, o sa cad si o sa imi sparg capul, de ce a trebuit Mos Craciun sa imi distruga viata?! Tu, ce ai primit?
Optimistul primise o balega.
- Eu? Un calut. Dar nu-l gasesc...

| meioana a răspuns:

Viata e frumoasa prin micile ei bucurii... u nu vezi viata unor oameni normali ci a unor oameni retardati ca sa spun asa... tu vezi numai partea mizerabila a acestei lumi...
... daca ai un anturaj curat atunci si tu vei fi un om curat daca in anturajul tau sunt fel si fel de specimene atunci...vei fi unul ca ei...
... daca viata ar fi una roz atunci nu ne-am mai bucura deloc, daca am avea tot ce ne-am dori atunci, nu am mai simti ca traim...
...fiecare lacrima, fiecare vanataie, fiecare flacara, fiecare palma de la viata...are rolul ei... oamenii puternici se ridica, cu greu, dar se ridica... oamenii slabi raman la acelasi nivel mediocru...
...nimic din viata asta nu este inexplicabil... daca traim copilaria asa cum trebuie fara sa ne grabim maturizarea atunci vom vedea viata cu alti ochi(dar nici prea mult timp)...
...VIATA E FRUMOASA MERITA TRAITA...FIECARE SUT IN FUND E UN PAS SPRE BINE...winkingwinking

| meioana a răspuns:

Abia am citit ce a scris psiholoaga... feitza... daca vei sa ne spui parerea ta spune-o cu micile tale cuvinte si greseli nu cu mari cuvinte care nici nu iti apartinwinking
...

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Mda... Aarsura... din nou... Daca vrei ceva la fel de trist, incearca Nimeni Altu... Aarsura spune ca traieste pentru muzica... Ca renunta la tot pentru muzica... Vrei sa ramai singura si sa crezi ca muzica poate insemna ceva... Multi dintre cei care canta hip-hop lucreaza si fac muzica in timpul liber... Si nu numai din hip-hop... Nu poti trai nici din muzica si nici pentru muzica. Revino cu picioarele pe pamant si uita-te pe cine mai ai in jur... S-ar putea sa-i pierzi... Si nu stiu cat de bine te vei simti cand vei fi singura.
p. s. Apreziez mai mult ce a scris "Romantic girl :X" la partea de "ce vad"... Cel putin a fost originala.

| copilu a răspuns:

DA BRAVO cred ca asta ar trebui sa devina imnul romaniei... felicitari

| loola explică:

Ptr tooti inculti care... spon ca am vreo depresie... nu am buay.winking asa o vad uni printre acre sunt si eu putin sau mai mult... ok`z? [haydy pha]