| BMX_2415 a întrebat:

Cum vi-ar placea sa fie baiatul din vise indiferent cum aratati voi in realitate, aici pe site nu conteaza spuneti-mi ca sunt curioasa?(descrieti-mi ochii, culoarea parului, gras slab, tenul etc.)valabil si pentru. baieti daca vor

8 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna,mereu mi-au placut baietii bruneti cu ochi caprui, inalti si bine facuti.Si totusi am un prieten cu parul saten si ochii verzi, inalti si nu e slabut, dar e asa potrivit...cam mereu se intampla sa nu ai ceea ce iti doresti.Si sincera sa fiu, am mai avut cativa prieteni si niciunul nu a fost asa cum visam eu, toti aveau ochi albastri sau verzi.Si imi plac baietii cu tenul masliniu,in schimb prietenul meu are tenul albhee hee.
Oricum nu pea pun eu pret pe chestiile astea,in sensul ca atunci cand iubesti nu iubesti pentru culoarea ochiilor, inaltime, etc.Pur si simplu iubesti...

| MaeRi a răspuns:

Pai...sa nu fie cine stie ce miss,ca de obicei baieti frumosi sunt fitosi deoarece se cred prea frumosi,asa ca sa fie intre(ochi imi plac orice culoare,mai putn albastru naspa, parul orice culoare, chair si 5 mi de culori in cap,slab,tenul alb,ochi coreeni laughing )Tot ce conteaza sa fie cineva romantic,sensibil,sa nu tipe,sa putem comunica,sa putem realiza orice impreuna,sa nu insele, si sa ma iubeasca cu adevarat, sa nu puna locu 1 pe job, sa fie cineva care mar prinde oricand as cadea.

| MoRtY a răspuns:

Hmm.pai mi-ar placea sa aiba ochii verzi, parul saten sau negru, nu vreau sa fie nici prea muschiulos dar nici foarte grashappy.potrivit.nu vreau sa se imbrace mereu elegant,sa fie sociabil, prietenossmug,.in niciun caz nu vreau ca,, el"sa ii priveasca pe alti de sus.cam atathappy bye>big grin

| MyChemicalRomance a răspuns:

Asa arata baiatul de care sunt indragostita, fix cum imi doresc eu : par brunet, ochii verzi( iubesc ochii verzi la baieti), sa nu fie tuns scurt, sa aiba un caracter puternic, NU manele, timid, simpatic si super frum, cu un zambet dulce.:X:X:X

| iHeartKpop a răspuns:

Hmmm...parul blond sau negru negru si lungut, nu cu virgula coada; ochi caprui, nici obez nici slab de i se vad coastele, potrivit si nu m-ar deranja niste honey abs (haha) de fapt chiar mi-ar placea; inalt... 1, 70 m-1, 80 m, nu vreau unu de 2-3m haha; sa stie sa se-mbrace ca lumea, nu cu haine din Romania, bineinteles si sa fie ca un fel de bad-cute-si-hot boy big grin

| ida_3729 a răspuns:

Pai ochi caprui, saten/brunet, slab, cu un zambet dulce, nu foarte inalt, si de treaba

| Dia a răspuns:

Sa fie blond, si mai inalt ca mine, ochi albastrii (clar daca e blond =p~), parul nu ff. lung si in creastaa =p~
cu mici patratzele, tenul fin`, aranjat, parfumat, țoale de firma, zambet ametzitor de dragut, toate fetele s moara dupa el, de treaba, gen "rau.da bunsmug", inteligent, gentleman, curajoss, iubitor, buze fine, cam tot ce`i trebuie unui baiat.Binențeles, nu exista "superman" in zilele noastre

happy

| Lorє๔คnค a răspuns:

Pai,dupa ce am citit raspunsurile celor de aici,as putea spune ca am gusturi mai diferite decat restul:Ochii de culoare albastru inchis,par negru sau saten inchis, nici prea gras,nici prea slab,sa fie frumos la chip,intelegator,bun,sensibil,amuzant,inteligent,prietenos,corect,cu parul nu foarte scurt, dar nici foarte lung, si sa ma iubeasca la fel de mult cum il iubesc si eu.
p.s=sa nu fumeze!