| Bellutza02 a întrebat:

Cum vi s-a părut examenul de evaluare națională la matematica de anul asta? In raport cu anul trecut, mie mi s-a părut mai greu.Credeti că vor scădea mediile de admitere?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a parut mai greu decat in alti ani, dar tot extrem de usor a fost si acum.
Eu am luat 10 la matematica si chiar am terminat mult mai devreme.
Si da, anul asta chiar vor scadea mediile! Cel putin la cam toate clasele, caci la mate-info bilingv engleza, stiinte ale naturii la cel mai bun liceu din oras, vor ramane tot cam asa. Eu am media finala 9.93 si pot intra unde vreau eu in toata tarisoara asta(fara suparare sau lauda)

| BlackRose03 a răspuns (pentru anonim_4396):

Din moment ce ai invatat si ai inclinatie catre materii precum matematica si fizica tie personal ti s-a parut usor.Dar examenul in sine pentru un elev de nivel mediu la matematica a fost dificil.
Cand raspunzi la o intrebare precum "A fost usor?" nu faci referire la propria persoana ci vorbesti la modul general.

"...dar tot extrem de usor..."

Nu a fost extrem de usor, a fost dificil.Cel putin mai dificil comparativ cu anii trecuti.
Usor a fost pentru tine si cei care sunt la nivelul tau, dar cand faci o afirmatie precum asta trebuie sa te raportezi la majoritate, nu la exceptii.

| anonim_4396 a răspuns (pentru BlackRose03):

Da ma, sa stii ca ai dreptate! Poate am flst si putjn arogant, dar fara sa vreau

| Bellutza02 explică (pentru BlackRose03):

Pentru cei buni la matematica, faptul că s-a dat un examen mai dificil pentru un elev de nivel mediu, a fost foarte avantajos.Dar ceilalți, vai de ei.Anii trecuți am fi luat note mai bune, noi ăștia mai mediocri.(prin mediocru nu spun că sunt de 4, am luat nota 8)
Anul trecut s au luat note mult mai bune, dacă anul asta ești al 200-lea in ierarhie, de exemplu, anul trecut ai fi fost al 400-lea sau pe acolo.

3 răspunsuri: