Foarte faina avand in vedere noi mei colegi si ospitalitatea Doamnei diriginte Asa ca prima zi e bee happy acum depinde si restul de zile cum vor fi Succes in clasa a 9-a Fundulitsaa?
Ok. Un sfat, invata la inceput la toti de 9 si 10, toceste mult si da-ti interesul. Eu asa am facut la biologie, am luat un 10 si urmatoarea nota a pus-o ea ( 9 ) si pe 2 a pus doi de 10 si eu de abia ca am fost o data la ora ei pe sem 2. Si nu exagerez .
Cu invatatu ca si cu invatatu.Eu intrebam mai mult de colegi, atmosfera etc.
Au fost ingerasi initial ca dupa sa constati ca sunt niste draci, imfumurati, fitosi. Mie persoana pe care o ignoram si imi era cam antipatica mi-a devenit cea mai buna prietena.
Deci sa vezi..eu sunt la educator -puericultor [am luat] si imi stiam "viitoarele" colege de la aptitudini :-l au luat inca 2 fete din clasa mea. [ o sa avem 12 ani impreuna la acelasi liceu] suntem 28, noi3 [fetele] si restul : intepate, fitoase, taranci..aoleu mor.si ghici! tot liceul trebuie sa fie in uniforma la inceput de an \ e frumoasa
Eu sunt furioasa rau ca am ales pe primul loc profilul stiintele naturii.Ce a fost in capul meu? Acum as vrea sa schimb, dar nu pot. Oricum nici nu cred ca intru acolo.(desii, totusi, am multe sanse )Eu aflu debea pe 15.
Aww.eu am aflat miercuri. pe al 2-lea ce ai pus? eu daca nu intram aici..ma bagam pe filo.
Filo bilingv.Si acolo ultima medie de anul trecut ( de intrare ) este 9, 07.Am sanse mari acolo, cel putin eu cred ca intru acolo.(media mea este de 9, 33)Pe cand la stiintele naturii ultima medie a fost de 9, 18.Si acum am dubii.Pot intra si acolo, dar oare, mai vreau sa intru acolo? Deci eu sunt confuza acum. Cand ai avut media de admitere?
Eu am avut-o 9, 03 :d am fost prima, s-a intrat cu 7, 33, cred ca o sa mi se blocheze. iti dau id`ul meu daca vrei sa vorbim :cristinacrss69
Am id-ul tau.
E altul...cu 2 de.s. l+ai bagat?
O zi inocentă
Diriga mi s-a parut dur.DAR NU ESTE
Colegii. draguti toti. apoi peste cateva luni o sa-i cunosti cu adevarat.
Cel mai important lucru:inca de la inceput sa fi activa la oreiti spun din propria experienta
si in rest : calma, seriioasa, cuminte(stai in banca ta, nu vorbesti urat)
glumeata, ascultatoare...bafta bobocel
nosferatu15 întreabă: