Le merge deoarece in ziua de azi pustanii cam sunt in limba dupa ele, au atentie si validare, deci nu vad sa dispara prea curand moda asta. Personal nu imi plac, dar nici nu le dau importanta, sunt curios in 10 ani ce mai dau jos de pe ele, ca deja mai au putin si umbla in costum de baie pe strada
In functie de caz, e ok si nu prea. Exista si o limita nescrisa pentru libertatea de exprimare, dar e cam incerta.Cred ca internetul favorizeaza nespus cel putin cazurile extreme, deoarece inainte parca nu se simtea asa apasatoare nevoia de a iesi din anonimat si a fi in acelasi timp, paradoxal, in conformitate cu ceilalti, neexistand atata sursa de inspiratie online.
Trendurile in makeup se schimba si ele cam odata la un deceniu.Ma intreb daca in viitorul apropiat revine moda cu machiaj mai simplu, buze lucioase, fard metalizat si sprancene subtiri.)
Depinde la ce te referi la gene stufoase. Aka dacă te referi să aibă gene puse e ok, dacă-s puse prost pare rău. Mi se pare că adolescența e ok pentru a experimenta. Mă interesează cum gândesc, nu altceva. Sexualizarea hainelor e vina celui care o face, nu a celor care le poartă.
Raicu_Gabriela_1992 întreabă:
Anonima1669 întreabă: