| marginean a întrebat:

Cum vi se par adolescentii din ziua de azi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uita-te la ce intrebari sunt pe sait si tragi singur concluzia.

22 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

"True" laughing
Nu inteleg de ce voua vi se par adolescentii ciudatithinking
Ok, se imbraca si au freza ciudata, sunt de acord, si eu par o "ciudata"...cand merg pe strada si vad cum se uita lumea la mine imi vine sa ii iau la fugalaughing.insa voi trebuie mai intai sa ii cunoasteti, sa stiti ce e in sufletul lor, si apoi sa ii judecati...
Nu e tocmai usor sa fii adolescent...

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Si eu sunt tot adolescenta big grin
Acum s-au schimbat vremurile sadNu mai e ca inainte.Acum fetele de 13 ani deja intreaba daca pot ramane insarcinate.straight face Deja se gandesc la contact sexual.
Sunt multe de spus si din pacate, sunt multe lucruri relewinking

| psiholoaga a răspuns:

Interesanti. Cu aceleasi probleme si complexe adolescentine dintotdeauna, doar ca acum sunt alte cai de manifestare. Exemplu: sunt adolescenta, cred ca arat oribil, ce fac? Acum 20 de ani: imi pun multe haine pe mine, ma cufund in scoala si trec prin liceu avand 1-2 amici cu care fac petrecere in pijamale. Astazi: imi transform complexul de inferioritate intr-unul de superioritate, imi pun poze in sutien pe hi5 si astept comentarii de la barbati care balesc pe poza mea, doar-doar imi creste stima de sine. Probleme vechi de cand lumea, manifestari noi.

| Antrax a răspuns:

Foarte emo laughing

| SweetCandy a răspuns:

Sunt o adolescenta din ziua de azi...pai adolescentii se impoart in urmatoarele categorii:
1. copiii parintilor lor(adica cei care daca o problema il suna p taticu si in 5 minute se rezolva tot)
2.copii de familii simple care au gasca lor de amici si prefera iesirile in parc nu cele in strainatate la concerte de mii d euro, nu k nu le-ar place ci pentru ca nu au banii necesari
3.adolescentii care inca traiesc in umbra parintilor lor ( cei care nu pot chiuli de la o ora de curs pentru ca mama e invatatoare si de... orasu e mic si lumea rea...big grin

eu asa cred ca sta treaba...
insa eu una sunt mandra de mine si de adolescenta din mine...happy

| JustMeFlory a răspuns:

Si eu sunt adolescenta... dar generatia care urmeaza o sa fie mai rea ca noi! Se vorbeste numai despre sex, sex, sex si iarasi sex! Ce parere sa am? Nu una tocmai bunawinking

| Chocolate a răspuns:

Si eu sunt o adolescenta, si nu stiu ce prere sa mai am despre adolescentii din ziua de azi, nici de capul meu nu mai stiu...nu ma mai cunosc nici eu si fac numa cemi toaca capul, e ciudat totul...maturizarea asta e grea.desi unii exagereaza cu"adolescenta"

| Artemiss a răspuns:

Cum zice psiholoaga, sunt interesanti...Nu sunt idioti sau ratati, e o perioada dificila in care fiecare incearca sa isi faca o anumita imagine. Uitandu-se in jur vor sa fie ca ceilalti...cu fite, cu haine tari etc...Sunt doar niste copii care nu stiu ce vor.Si apropo de intrebari, fiecare intreaba ce vrea, daca nu iti convine nu raspunzi...pentru mine o intrebare poate fi interesanta, pentru altul prosteasca...pentru ce e site-ul asta nu pentru a da sfaturi? nu sunt de mult pe TPU dar am obs ca unii cam comenteaza.
Sunt si adolescenti mai sariti, depinde de educatie si anturaj... dar nu poti zice ca majoritatea sunt idioti!

| just4fun_8801 a răspuns:

Marea majoritate mi se par extrem de idioti / retarzi etc
Bine mai sunt si cateva exceptii

| daddy a răspuns:

Sincer? straight face
superificali, increzuti, materialisti

| SilverEyes a răspuns:

Pai cu toate ca si eu fac parte din acei "adolescenti de azi " nu pot sa zic ca am o parere prea buna. Astazi deja la adolescenta oamenii nu se gandesc decat la contact sexual si sa bunuri materiale. Azi nici unul nu mai are placerea de a se bucura de un apus sau rasarit de soare, de o frunza care este suflata de vand. Dar acest lucru nu e valabil numai pentru cei de azi. Asta a fost valabil si in trecut. Singura diferenta dintre ce a fost atunci si ce este acum e ca azi oamenii sunt mult mai liberi si mai deschisi in legatura cu faptele lor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ciudati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai judecati adolescenti pentru ca trebuie sa faca ce vor ca nu mai e ca pe vremuri.Acuma daca nu esti experimentat la varsta ma inaintata vor fi in mare belele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt de acord cu majoritatea din raspunsuri adolescenti de astazi au dreptu la libertate!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu sunt adolescent si vreau sa-mi fac id de mess si nu stiu ma ajuta cineva va rog,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne. o intrebare, numai buna pentru cei ajunsi la maturitate.sunt si eu adolescenta, nu neg.am 16 ani, si abia astept sa fac 18 ani, sa fiu pe picioarele mele.si asta doar sa scap de prostiile adolescentilor...nu sunt o fata de bani gata, da' nici saraca nu sunt.sunt o fata simpla, cu idei fixe : 1 - sa ajung pe banii mei; 2- sa'mi creez o familie pe placul meu.sincer,sunt de parere ca si parintii sunt de vina de comportamentul adolescentului...in primul rand, pentru ca nu stiu sa discute cu ei fara sa a,, urla". unii parinti, cu ideea ca o sa fie mai bine pentru copil, pleaca in tari straine si pe acesta il lasa in grija bunicilor sau alte rude. da' nu dau vina numai pe parinti, ci si pe adolescenti.se lasa influentati de oricine. da' sunt si inconstienti de ce greutati vor da in viitor. o sa ne vedem fiecare greseala, la randu' nostru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acu 14- 15 ani eram si eu adolescenta. Urmeaza sa devin mama... nu ma astept ca si copilul meu sa fie cum eram noi, dar nici ca cei de acum... lipsiti de bun simt, nerespectuosi, iresponsabili. Bietii parinti su plecat in alta tara ca la noi nu poti sa le oferi nimic, iar ei ii rasplatesc cu manifestri idioate si pretentii. Cand tipa odata tata la mine intram in pamant si nu am trait adolescenta pe vremea comunista, dar cei din ziua de azi nu stiu ce inseamna respectul. Asteapta sa faca 18 ani sa fie pe cont propriu.laughing) Cum ar putea face acest lucru daca statul nu te ajuta cu nimic? In ziua de azi nu se mai invata nimic in scoli. Cum poti castiga un ban? Locuri de munca nu sunt! sad Sunt irelevante comentariile adolescentilor. Tot de parinti depinzi si mai ales daca sunt in straintate. Bietii de ei dupa ce ca ne vor intreine mult si bine nu au parte nici macar de un cuvant frumos din partea "generatiei de aur".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, cum eu sunt o adolescenta nu va pot fi de foarte mare ajutor.Baietii:Imi plac baietii cu plete, skateri, pantaloni pana, si multe altele. Fetele:funky, emo[dar nu exagerat], punk.[ex.Silvana->copii contra parinti] pur si simplu ador stilul ei

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fuete si pleaca mai departe

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Curvari

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cam rai