| guess_who a întrebat:

Cum vi se par baietii care poarta roz? Barbati adevarati sau?

Răspuns Câştigător
| Encore a răspuns:

Roz e o culoare ca oricare alta nu vad cum o culoare a hainelor ar schimba caracteru laughing
Vai mentalitatea romanilor...

36 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Mie una imi convinehappyNu e mare lucru in astawinkingPana la urma nu culoarea conteaza big grin

cami
| cami a răspuns:

Sincer nu-mi plac. [ sa aiba tricouri, pantaloni-roz? ]nuuuu. As spune mai degraba, barbati...mai feminini.

cami
| cami a răspuns:

Eu pe-al meu il doresc foarte masculin whistling

| Marii a răspuns:

Nu`mi plac. Mai bine fara nimic =p~

| Mwhahahaa a răspuns:

Da, de ce nu?
Camasa roz :X
Intr-adevar...Rozul chiar a devenit o moda la noi...
Mie una mi-ar place un baiat cu o camasa roz...
Sau chiar un T-shirthappy

Tie cum ti se par baietii care poarta roz? big grin

| Klara a răspuns:

Majoritatea sunt cocalari wannabe emo, cu creste penibile si tricouri si mai penibile....roz :-&

| yanny`s a răspuns:

Baietii care poarta o camasa roz atrag mai repede decat cei care poarta culori obisnuite, dar acum depinde de persoane. mie una nu mi-ar placea ca prietenul meu sa poarte roz, mi s-ar parea prea "slab"[caracter]. Rozul nu e o culoare pentru baieti, chiar daca a devenit o moda la noi aceasta culoare.

| yanny`s a răspuns:

#ENCORE... daca tu vezi un tip imbracat in galben din cap pana in picioare pe strada cred ca iti faci o anumita parere despre el nu? Adica un om sanatos nu cred ca s-ar imbraca asa.

| albastrel a răspuns:

Mie imi plac big grin

| BUBULINA a răspuns:

Mie imi plac :X

| crisS a răspuns:

Nu stiu mie imi par sensibili is dragutihappy sincer toti baietii pe care ia'm vazut in roz erau simpaticiwinking

| SimpleSergio a răspuns:

Nu's de acord...adica sa zicem ca as acepta un tricou roz...sau o camasa happy dar asortate cu gust. Adica camasa roz cu niste pantaloni albi.sau negri. Dar cand vezi unii tristi cu tricou roz si pantaloni verzi straight face sau alte culori, intr-o combinatie oribila...cu ei ce facem?
In concluzie nu sunt de acord mi se par cocalari... o zi buna!

| Tsuj a răspuns:

Hmm...dornici de a iesi in evidenta, "la moda", lipsiti de inspiratie si ma voi opri aici pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni. devil

| domidoc a răspuns:

Roz!

| bubukid a răspuns:

Se poarta mai ales la baietii mai inchisi la culoaree un tricou sau o camasa roz aprins love struck vine super

| alexandra_1780 a răspuns:

De ce nu... putin roz nu strica si numai asa pot face glume cu pantera roz pe seama lor

| anamariah a răspuns:

E doar o culoare. barbatia nu tine de caracter

| uite aici a răspuns:

Rozul e ok... nu cred ca e ceva super senzational o camasa sau un tricou roz, asta e parerea mea dar nu cred ca baietilor le vin foarte bine pantalonii roz sau mai ales o geaca(cu puf) roz

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu conteaza ce culori poarta. Barbatia nu tine de culoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mie imi plac... ar trebui sa ai mult curaj sa porti rozwinking... cand toti spun ca roz'ul este o culoare pentru fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ati place o anumita culoare nu-i neaparat nevoie sa te creada lumea mai nebarbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sant barbat si as purta o camasa de culoare roz, cu un pantalon negru si pantof negru.camasa croita cum vreau eu, guler tunic, maneci putin bufante, cu 5 nasturi in fata, apropiati.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi se par chiar dragalasi love struck si sa mai aiba si un zambet frumos si o privire sexy si m-a dat pe spate laughing rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O camasa roz sau o cravata roz din cand in cand mai merge...mai mult, nu-mi place.Cum arata un barbat in pantaloni roz? Sau geaca roz? Sa mai aiba si puf din ala pe ea...atunci sunt fainihee hee

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super tari :XX>>>

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Gay

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stau si ma gandesc ca unii dintre voi si-ar dorii sa aiba un prieten cat de cat tras la sala si sa poarte un tricou, o camasa roz [dar cred ca voi vretii sa criticatii pe altii care imbraca ce e frumos nu ca voi criticati ce va place ]am dreptate s-au nu?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aviz tuturor pițipoancelor și cocalarilor:
Culoarea chiar exprimă ceva despre tine și despre caracterul tău. Degeaba ziceți voi că nu contează culoarea pentru. că nu-i culoarea pielii sau culoarea părului. Culorile cu care te îmbraci tu ți le alegi. Rozul este o culoare strict feminină și nu este pentru bărbați adevărați. Mai mult, un băiat îmbrăcat în roz clar nu are pic de gust, de simț estetic și de aici toate defectele pot fi ușor observate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde... la camasa merge dar la altceva na nu stiu mi se pare POPONARESC laughing

Întrebări similare