Roz e o culoare ca oricare alta nu vad cum o culoare a hainelor ar schimba caracteru
Vai mentalitatea romanilor...
Sincer nu-mi plac. [ sa aiba tricouri, pantaloni-roz? ]nuuuu. As spune mai degraba, barbati...mai feminini.
Da, de ce nu?
Camasa roz :X
Intr-adevar...Rozul chiar a devenit o moda la noi...
Mie una mi-ar place un baiat cu o camasa roz...
Sau chiar un T-shirt
Tie cum ti se par baietii care poarta roz?
Majoritatea sunt cocalari wannabe emo, cu creste penibile si tricouri si mai penibile....roz :-&
Baietii care poarta o camasa roz atrag mai repede decat cei care poarta culori obisnuite, dar acum depinde de persoane. mie una nu mi-ar placea ca prietenul meu sa poarte roz, mi s-ar parea prea "slab"[caracter]. Rozul nu e o culoare pentru baieti, chiar daca a devenit o moda la noi aceasta culoare.
#ENCORE... daca tu vezi un tip imbracat in galben din cap pana in picioare pe strada cred ca iti faci o anumita parere despre el nu? Adica un om sanatos nu cred ca s-ar imbraca asa.
Nu stiu mie imi par sensibili is draguti sincer toti baietii pe care ia'm vazut in roz erau simpatici
Nu's de acord...adica sa zicem ca as acepta un tricou roz...sau o camasa dar asortate cu gust. Adica camasa roz cu niste pantaloni albi.sau negri. Dar cand vezi unii tristi cu tricou roz si pantaloni verzi sau alte culori, intr-o combinatie oribila...cu ei ce facem?
In concluzie nu sunt de acord mi se par cocalari... o zi buna!
Hmm...dornici de a iesi in evidenta, "la moda", lipsiti de inspiratie si ma voi opri aici pentru ca nu vreau sa jignesc pe nimeni.
Se poarta mai ales la baietii mai inchisi la culoaree un tricou sau o camasa roz aprins vine super
De ce nu... putin roz nu strica si numai asa pot face glume cu pantera roz pe seama lor
Rozul e ok... nu cred ca e ceva super senzational o camasa sau un tricou roz, asta e parerea mea dar nu cred ca baietilor le vin foarte bine pantalonii roz sau mai ales o geaca(cu puf) roz
Aviz tuturor pițipoancelor și cocalarilor:
Culoarea chiar exprimă ceva despre tine și despre caracterul tău. Degeaba ziceți voi că nu contează culoarea pentru. că nu-i culoarea pielii sau culoarea părului. Culorile cu care te îmbraci tu ți le alegi. Rozul este o culoare strict feminină și nu este pentru bărbați adevărați. Mai mult, un băiat îmbrăcat în roz clar nu are pic de gust, de simț estetic și de aici toate defectele pot fi ușor observate
mihay47 întreabă: